4

Komentari (4)

Prazina
A šta oni jedino vode bitku za Evropu? Budite malo nepristrani, bar ne tako očito, ovi iz Vrapčića nisu ničim zaslužili da ih neko tako favorizuje
rodjak
a po cemu si ti zakljucio to da Velez jedini vodi bitku za Evropu.Tu je 4-5 timova koji ravnopravno konkursu za 2 mjestsa koje vode u Evropu ,ne znam o cemu pricas.Sto ti je vokri ;)
Sarajevoboy
@Prazina zamisli koji si siroti jadnik bez života, porodice i dinara u džepu pa jedino što imas je tastatura i da platiš račun za internet da možeš pisati na portalu komentare u kojima liječiš kompleks niže vrijednosti svog plastičnog klubića sa brda zvano škutorija. Mislim, kakva je to zahvalnost nama koji smo vam omogučili da igrate u gradu, da nas nije bilo i sad bi sa kozama igrali fudbal po škutorskim brdima??? Al dobro, u podne nam se možete jedino preko portala obratiti , uživo napadate tete sa kioska i dede što su po hljeb krenuli ili eventualno letite sa drežanskog mosta. Zar niste dosta po piččki dobili ?????
user1579962154
@Prazina tebe ni rođena majka ne favorizuje. Vjerovatno te ulica i odgojila kad vidimo kako se izražavaš i kako prosipaš pamet. Zamišljam te ko miša sa vise očiju nego zuba iz neke vuko****ne kako zivis u odronu od kuce i nemas nikakvu zanimaciju u životu. Hajde javi se da ti pošaljemo koju kintu da odes malo na kafu, prošetaš i vidis ljepote zivota. Srce ce te prekinuti zbog Veleza pa sta cemo onda bez tebe? Past ce nam prosjek komentara na portalu hahahah kme kme kme
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.