34

Komentari (34)

samac
Ma nije ovdje danas bila igra loša koliko smo loši za dati gol,toliko loši odluka pred golom sitija jednostavno nemogu da vjerujem,još mi nije jasno ona šansa za halilovića ja mislim na odbijenu loptu od golmana jednostavno nešto ne štima.
Samo_Realno
Pa jarane samo corav nije vidio da napadaci u Veleza nisu htjeli davati golove , nek Velez bude sretan ako mu ne oduzmu bodove .
Alenizmostara
Kako nas Klafuric ponižava uvođenjem Džafića. Ja sam im se nudio da igram za pola njegove plate, ali ima Džafa jakog menadžera. Ukratko, Dean Klafuric je obicna prevara od trenera kojem ocigledno neko drugi sastavlja ekipu. Nema onoga čega se Kevelj prihvatio a da ga nije dobro sprčio, to sam davno rekao... Jedan je Feđa Dudić !
markopolo
Dobro smo prošli kako smo loše igrali. Veza između trenera i igrača ne postoji. Nikakvog zajedništva u igri. Svak vuče na svoju stranu. Možda Klafurić i nije loš trener, ali od Veleža nažalost nije uspio napraviti tim kao cjelinu, što je najbitni faktor za uspjeh. To je Feđa Dudić napravio sa bukvalno istim ako ne i slabim kadrom. A da ne spominjem svijetske trenere koji sav svoj uspjeh grade na zajedništvu tima. Diskutabilna je i ova izjava Klafurića, da se nismo pripremili na novu formaciju Tuzla Cityja. Sudiju svakako treba počastiti janjetinom u Jablanici.
Alenizmostara
Zašto častiti sudiju ? Što nije svirao ofsajd ? Onda se ne trebamo žaliti kad sude protiv nas, ako podržavamo kad sude za nas- ispadamo ista ****a.
markopolo
Ma nisi me skonto, mislio sam ironično. Pošto smo jednog Sudiju napali u Jablanici zbog suđenja, ovog bi tebali napasti janjetinom jer nam je poklonio bod iz utakmice sa Tuzla City. Ne podržavam kad sude za nas , Sudija je po mom mišljenju poništio Tuzli čist pogodak. I glavni a i pomoćni Sudija, onaj što je podigo zastavicu trebaju biti suspendovani.
plemic
eeeej susjedi, tko je lošiji, mi ili vi? još će nas i dobojlije prepišati.
JanSobieski
Tražila se karta više vidim..
Manager
Radni dan plus termin u 18:00 h
Hellas
Sudija navuko za Velez. Klasika.
JedanIzMostara
Ponisten tuzli kao cist gol, mada kad bi se povukle linije(nazalost nemamo var jos) bgm diskutabilna situacija oko ofsajda. Prekrsaj iz kog Velež prima gol, upravo momenat prije ne svira na istom mjestu faul nad Domićem a zatim svira kontra faul i primamo gol. I da li je moguce da niko ne spominje situaciju nad Dinom Halilovićem gdje sudija ne svira cist penal Veležu, gdje igrac tuzla citya udara halilovica po stajnoj nozi, bukvalno cista situacija. Ko zeli moze pogledati na YouTubeu na areni. Sumnjiva utakmica krajnje. Mi smo ipak wwin liga.
Manager
Zasto Guliashvilija nije bilo u sastavu?
*p!p!t@*
Povreda, nisu htjeli rizikovati. Čuvaju ga za kup...
Manager
Hvala na odgovoru!
Samo_Realno
Zato sto bi zabio gol ili 2 Tuzli , pogledaj sta je radio onaj kapiten veleza kada ima loptu ili kada mu lopta ide.
zgembo.popuslic
Vidi se da se ovi rodjeni druze sa pitarima, sampioni pripremnih utakmica pa onda bolno spustanje na zemlju.
Rodjeni1985
Ok, da kazemo kako jeste, kriza gola, jer sredina terena izgleda solidna,stvara sanse, kao i odbrana,i zato imamo to puno vise remija, sami smo sa 36 bodova, i dalje je sve je do nas, osim Borca svi smo tu u deset deka…
samac
Od prevelike želje za pobjedom ko da su se takmičili ko ce gori bit, pravi amateri neznaju čistu loptu gurmut u go,i ovaj bod nismo zaslužili. Imam dojam ko da ovo namjerno rade nešto čudno se dešaje.
velez mo
Sramota,Sloga i Sarajevo u Evropi.Izbaciti Halilovica,Haskica,a ubaciti nekog Kuku i Dzafica,katastrofa,sreca imamo nekih bodova pa nebi trebali ispasti iz lige.
velez mo
Velika kriza i igre i rezultata,sa Sirokim u kupu nemamo sta traziti,a vala niti imamo igraca,kako ovog Dzafica nije sramota vise idi sam idiote nesposobni
Ero
Po čemu Sarajevo? Pa u goroj su formi nego Velež
velez mo
Sarajevo ima igrace vratit ce se brzo u formu,nemogu ovako nastaviti.Uz prva dva,Sloga i Sarajevo u Evropu,mi na diobi od 6 do 9 mjesta,to je realnost
velez mo
Trebalo je dovesti onoga debelog Dzafica iz Rudar Kaknja,za ovoga u nas je Ronaldo ima lik 100 kila ali ga bar uvali,ovaj u nas ni znanja,ni volje,ni zelje ko to vise gura,kako i nije sramota.Bola u Federalnoj ima 50 posto boljih igraca nego u PL,samo treba probrati
Ibrahimbeg
Klafurić mora dati odkaz, Velež nikada slabije nije igrao.Ovo nije nikakav tim Klafurić najodgovorniji.ovaj tim nije ni za druge lige Uprava isto snosi odgovornost, što je dovela nesposobnoga trenera.Ovdje nema igrača da valja nešto, trener je ovaj tim sastavio, trener mira da ide sram da ga bude.
Zaccheroni
Nemoj stare ti vise kukumakat. Nije los ni bod,ne ide kako smo htjeli ali koliko natezes proziv Veleza mogao bi i dres promjeniti
miroljub.petrovic
Sramota da im se mora natezati i protiv predzadnjeg tima na tabeli. Izgleda da je sudac pao pod pritiskom prepunih tribina.
JedanIzMostara
Tebe skupa sa nasim igracima nabijem na kitu miroljube
Zaccheroni
Nas ce Allah nagraditi Miroljube
user1684265579
Koja nesigurnost halilovic sturm dzafic Haskic Katastrofa peco nema pojma . Hrkac odigrao dobro ovo ostalo AMATERI ZESTOKI
Zaccheroni
Ne pobjedi uvijek bolji.
Ende
Realno, ukradena pobjeda City-u
Alenizmostara
100 % čist gol ko suza.
vence
Velahavle realizacije..53 šuta jedan go
Mostarac94
Slabo moji Rodjeni, bolje da ne izlazimo u Europu s ovakvom ekipom, citav tim velika kriza, ne zna se ko je gori
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.