FK Velež se oglasio  nakon meča u Gabeli i pobjede nad FK Željezničar

Rođeni stigli do prve pobjede

FK Velež se oglasio nakon meča u Gabeli i pobjede nad FK Željezničar

S. Mlaćo
FK Velež je u petak protiv Željezničara obradovao svoje navijače.

Rođeni su slavili 3:1 te upisali prvu pobjedu u novoj sezoni i itekako mogu biti zadovoljni.

Meč je odigran u Gabeli na stadionu Perica Pero Pavlović zbog radova na travnjaka stadiona u Mostaru, a Velež i Željezničar imali su sjajne uslove.

Istakli su to i iz FK Velež putem zvanične stranice.

“Fudbalski klub Velež Mostar, srdačno i iskreno, zahvaljuje našim sportskim prijateljima iz NK GOŠK Gabela na svemu učinjenom da naša jučerašnja utakmica na stadionu u Gabeli protekne u apsolutno prijateljskoj, domaćinskoj i iznad svega pravoj fudbalskoj atmosferi.

Hvala i svim tamošnjim ljubiteljima fudbala koji su došli ispratiti susret i uživati u istinskom sportskom nadmetanju dva velika bh. kluba i tradicionalna rivala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I na kraju ali nipošto i manje bitno, Fudbalski klub Velež Mostar želi uputiti veliko HVALA svoj našoj RAji, navijačima našeg Kluba, koji su i jučer, po izuzetno vrućem i sparnom vremenu, doputovali u Gabelu te, po ko zna koji put, svojim navijanjem i atmosferom koju su stvorili na stadionu “Perica Pero Pavlović”, pomogli našim Rođenima da izbore, izuzetno važan, prvi trijumf u novoj sezoni m:tel Premijer lige BiH“, stoji u objavi FK Velež.

Velež u narednom kolu gostuje FK Leotar u Trebinju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Forza Velež !
7 0
Zaccheroni
Odlicno gostoprimstvo od strane GOSK-a,hvala i cestitke za pobjedu rođeni
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije