7

Komentari (7)

Alenizmostara
Nasmiješnije u cijeloj priči je da se kartoni sa kupa prenose na ligu, potpuno dva različita takmičenja.
mrkva
Odradio sudija posao za Sarajevo. Sramotno. 10 godina sudije protiv Veleza.
Drakula
Cuj ovog. Sta pricas ti dobro ste prosli bespotrebno belaj napravili pogotovo ovaj Laus treba mu suspenziju 10 utakmica dat zbog bahatog ponasanja. A cupanje stolica to je druga prica bijes svoj iskalili izivljavanjem na tudjem stadionu.
Drakula
Ako sam za ikog smatrao da nisu ovakvi to su bili rodjeni. Ali radi pojedinaca sliku svoju pokvarili. I dalje Velez podrzavam a te pojedince nabijem na k.
enko
Drakula a sta kazes na invident i ponasanje golmana zrunjskoh i nesportske gestikulacije duz cijele zapadne tribine.to je bio okidac za sve.inace ne podrzavam cupanje i bacanje stolica i okretanje ledza himni bih.
AlJazeera
jel realno šta si izjavio upravo ?
Brazuka
Hahahaja a uz to 2 miliona sa budzeta dobili
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.