FK Velež obradovao navijače pred derbi sa Zrinjskim

Nadaju se dobrom odazivu

FK Velež obradovao navijače pred derbi sa Zrinjskim

S. Mlaćo
Premijer liga se nastavlja u petak. Velež će  derbiju ugostiti Zrinjski, a zbog kazne NS BiH prema Rođenima, susret će biti odigran bez publike.

Ipak, navijači žele pomoći rad kluba, pa će FK Velež u prodaju pustiti donatorske ulaznice.

Svakako će to svima biti i lijepa uspomena sa mostarskog derbija.

Na zahtjev naših vjernih navijača koji po ko zna koji put žele da pokažu svoju ljubav prema voljenom Klubu, u prodaju su puštene donatorske karte za utakmicu 13. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i HŠK Zrinjski, koja je na programu u petak, 15.10.2021. godine u 17h na stadionu Rođeni.

Od danas se donatorske karte mogu kupiti putem web shopa koji se nalazi na službenoj stranici, a od sutra (utorak, 12.10.2021.) od 11h iste će se moći kupiti i u prostorijama Kluba u Cernici“, stoji u objavi FK Velež.

Može biti slika sljedećeg: tekst "#MUSVDG MOSTAR 1922 13. kolo m:tel Premijer BiH SEZONA 2021/2022. KUPON FK "VELEŽ" MOSTAR "ZRINJSKI" MOSTAR m:tel Premijer liga BiH DONATORSKA KARTA 13. kolo m:tel Premijer lige BiH SEZONA 2021/2022. FK"VELEZ" HSK "ZRINJSKI" MOSTAR 15.10.2021. U17:00SATI STADION ROĐENI" DONATORSKA ULAZNICA CIJENA 5 KM BOSNALIJEK zdravlje! CIJENA 00002 m:tel GENERALNI SPONZOR 00002 Posjetite naš fan shop na adresi Adema Buća 6 Žiro račun 1020010000019471 Posjetite naš web shop na fkvelez.ba/webshop/"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Karte je moguće kupiti i putem zvanične stranice kluba, a u Veležu se nadaju dobrom odazivu vjernih navijača.

“Zato Vas ovim putem pozivamo da još jednom pokažemo da smo Klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa. Podržimo Rođene u njihovoj, odnosno našoj zajedničkoj borbi, te kupovinom donatorske karte pokažimo da smo jedinstveni i da idemo zajedno do kraja“, istakli su iz FK Velež.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samoiskreno
Mi da kupujemo a huligani iza gola da nanose stetu. NIKADA VISE
9 19
Mackintosh
Koja sirotinja, prose
5 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi