Navijači Zrinjskog objavili video i pokazali koje transparente su oduzeli navijačima Veleža

"Pozdrav moleri"

Navijači Zrinjskog objavili video i pokazali koje transparente su oduzeli navijačima Veleža

O. Lekić

Navijači Zrinjskog objavili su danas na društvenim mrežama video na kojem se vide transparenti koje su uzeli navijačima gradskog rivala Veleža.

Sve je počelo još prije mjesec dana kada su navijači Veleža uspjeli uzeti transparente pristalicama Zrinjskog, a oni su odlučili da se osvete.

Prema nezvaničnim informacijama sve se dešavalo prije par dana pod prijetnjom hladnim oružjem, no MUP HNK je potvrdio da te noći nije bilo nikakvih prijava ili incidenata vezanih za navijače dva kluba.

Međutim, navijači Zrinjskog uspjeli su da se osvete i oduzeli su brojne transparente navijačima Veleža.

Time su se odlučili danas pohvaliti na društvenim mrežama i objaviti video na kojem se vide svi transparenti koji su oduzeti ljutim rivalima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pozdrav moleri", poručili su navijači Zrinjskog uz objavljen video na svojoj Facebook stranici.

Pozdrav moleri !

Posted by Ultras-Zrinjski Mostar on Sunday, May 5, 2024
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bushman
Ra smijesan ispao...falili se akcijom jos kao nesto 4mj pratili snimali znali sve ovi ih odradise za mjesec dana i to na dan smrti njihovog idola...sami ste birali sredstva borbe a sad plačete...ccc
17 1
SonPen1946
RAhmetlije, bili su simpaticni.
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi