31

Komentari (31)

damir1922
Imamo igrača da napravimo mini turnir između sebe i da ostane atraktivan. Kakva odgoda!? Trebalo je imati sportskog duha pa Sarajevu izaći u susret. Doduše tada bismo sebe osuđivali na isti takav raspored kad utakmica dođe na red.
Chico
Ko sto bi to Fedja strucno kazao, Velez moze sastaviti dvije jake ekipe, a Zrinjski kasnije moze doci u probleme s kartonima - stoga, nek se igra.
rodjak
mislim da ne treba ni odgadjati ,nek se celice malo .Bio sam i ranije porotiv odgadjanja drugih klubova a evo isto kad je moj klub u pitanju .Na muci se poznaju junaci
jeroha1987
****a ona prava , sad vam je uredu trazit odgovdu , fuj koji ****ari .
che_guevara1
25.07.2019 Utrecht - Zrinjski 1-1 28.07.2019 Zrinjski - Velež 1-0 Pametnom dosta !
enko
Nema tu jesam, nisam ,savez treba da donese odluku nemoze ili moze ali da je isto svima a ne da mi sad diplimo bezveze.
enko
Jesiliilinisi.
Realist
Nema odgađanja Zrinjski je prije dvi godine derbi igrao sa drugom postavom između dvije utakmice sa Utrechtom
jesamnisam
jesam navijac veleza, ali treba biti objektivan, prosle godine nismo htjeli izaci u susret Sarajevu, ne treba se ni nama izaci sada.
jesamnisam
sve to stoji, i stoji takodjer da imaju duplo siri roster nego mi, ali ipak sa ljudske strane nije bilo okej, bili su predstavnici nase drzave, plus toga bratski klub, mogli smo im izaci, i ko god kaze da nismo, nije objektivan, ali eto, svak ima pravo na svoje misljenje
enko
Nisi ti nikada velez ni pogledao a kamoli bio navijac
jesamnisam
hahaha druze moj, ako ti tako kazes nek ti bude, vidim svi ste strucnjaci ovdje, lp :)
Hzhzhzhzhzhz
Mislim da nema potrebe za odgadjanjem,ne igraju derbi neki, taman ce im dobro doci jos malo da se uigraju pred AEK
user1022
Hahahahha, Zrinjski ce im raznjet himen.
Mig_Mig
Uvijek se odgadjalo, vecinom su klubovi i savez izlazili u susret,sve dok Velez nije ono uradio protiv Sarajeva.
KviskoKvesic
Nema odgađanja ni Zrinja nije nikad tražio ako ste profecionalci onda se tako i ponašajte ili vam je naporno igrat Europu poslije 33god.
tbra
Kakvo odgadjanje? Pa nigdje se to ne radi osim kod nas. Kako bi igrali grupnu fazu kad bi slucajno prosli?
Eduard
Ispali su papci prosle godine kada nisu htjeli odgoditi Sarajevu. Ali im treba odgoditi utakmicu jer su jedini pokazali nesto u prvom pretkolu i pokazati im kako se trebaju ponasati ubuduce kada se od njih trazi odgoda!
user1022
Treba uvest pravilo da se ne odgadja ako nije bas daleko gostovanje. Sad mogu igrat s Posusjom nakon gostovanaj u S.Irsku, a ne mogu sa Zrinjskim nakon Grcke. A da ne govorim da ce igrat u Mostaru obe. Sta ako prodju u trece, play off ili grupu, kako ce onda. Rano je za odgadjanje, nije niko nikad odgadjo prije 3 pretkola.
2323
Samk Vico moze zamjeniti domacinstvo Borac Leotar igrace se u BL..2.kolo
_admirr.x
Ko god ne moze igrat Cetvrtak-Nedelja ili Srijeda-Subota ne treba ni da se bavi fudbalom,nebitno ko to bio.
hotonjskimaher
mozes ti igrat al nemas vremena da se pripremis izlazis iz pripremnog perioda stize te umor velez nema sirinu klupe da mogu rotirati tek tako .
chelsea321
To si upravu milion posto je*bo naše klubove kad nemogu dvije utakmnice sastaviti u sedam dana..ponizavajuće
ZM1905
to je njihov problem na koji su trebali računati pri dovođenju pojačanja
Realist
Ko im je kriv. Napadaju titulu a nemaju roster
ZM1905
Pa Velež nije htio prošle sezone Sarajevu odgoditi utakmicu. Zrinjski prošlih sezona nije odgađao svoje prvenstvene utakmice između europskih. Zašto bi sada izašli u susret Veležu?!
Tarik_Hakalo
Ko vas j*be, Skutori. Ne morate pristati na odgodu, al' cemo vas zato smrviti i vratiti na fabricka podesavanja. Kmecat ces Covicu o majorizaciji.
ZM1905
Tariče, vidim na FB da si neki mladi dečko, ima još nade da ćeš se naučiti ponašanju i kulturi, kad te već roditelji nisu naučili.
azmoh
@Tarik_Hakalo nema potrebe za uvredama
jeroha1987
Majku im ****m , sad traze odgodu a prosle sezone kad smo mi trazili lafo utice na regularnost , fuj koja gamad , kamo sam ih zamrzio od tada .
Zulfikar
A to vi kao humani, uzor vam majka Tereza????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.