Ultrasi ne mogu na stadion, odgovor spremaju i najvjerniji navijači Veleža?

Pomalo i nevjerovatna situacija

Ultrasi ne mogu na stadion, odgovor spremaju i najvjerniji navijači Veleža?

Samir Mlaćo
Zvanično je potvrđeno da navijači Zrinjskog sutra neće moći na veliki mostarski derbi.

FK Velež je to upravo i potvrdio, a odgovor spremaju i najvatreniji navijači Veleža. I oni će prema svemu sudeći propustiti derbi.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače, simpatizere i prijatelje Kluba, kao i cjelokupnu sportsku javnost da je Fudbalski/Nogometni savez Bosne i Hercegovine odlučio da će se predstojeći gradski derbi između FK Velež Mostar i HŠK Zrinjski Mostar na stadionu Rođeni odigrati bez prisustva gostujućih navijača.

Iako je Fudbalski klub Velež  Mostar izvršio nadljudske napore i uprkos svemu izgradio gostujuću tribinu, te poslao službeni dopis, odluka Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH se nije mijenjala“, objavio je FK Velež.

Iz solidarnosti prema svemu sudeći neće ni najvatreniji navijači Veleža, koji su isti potez uradili i u derbiju sa FK Borac.

OBAVJEŠTENJE I Gradski derbi bez gostujućih navijača Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove,...

Posted by FK Velež Mostar on Tuesday, March 7, 2023
Oglasi

Oni nisu željeli na svoju tribinu, ali ostatak stadiona je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Zaista navijačka solidarnost za svaku pohvalu, a mi se po ko zna koji put pitamo da li nogomet u našoj zemlji ima smisla.

Za koga se uopšte igra? Zbog čega se ne može organizovati dolazak navijača oba tima?

Treba istaći da se sutra igra i sarajevski vječiti derbi i to u Zenici bez navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još jedna u najmanju ruku čudna odluka.

Sutrašnji meč u Mostaru igra se od 18 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Hahahhahahahahahahah Šta im Čović uradi. Ne smiju navijati protiv veceg i jedinom mostarskog kluba zrinjskog. Hahahahhhhhhahahhahahahahhahahahahhah prodase se opet.
1 4
Drakula
Bravo ne dajte ultrasima ni lesinarima nigdje. Treba ih izmasakrirat
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi