53

Komentari (53)

Zaccheroni
Ja podrzavam huliganizam! Hajde brate da se pobijemo ko huligani,mojne bola prqvit belaja zorom dok dede i nene idu na tepu. Zdravo i dovidjenja a jos da nadodam nesto,poserem se po sred policije i pogledajte snimke kako ih policija mirno prati
JointUnion87
Nepisano pravilo engleskih huligana je A) NIKAD napadnuti žene i djecu i B) NIKAD napadnuti navijače u dresovima. Čak i engleski šljam zna za poštovanje. Večeras 1000% uz Velež. Gazite ih ROĐENI.
VelikiMislilac
@JointUnion1987 Nemaju oni veze s navijackim kodeksima. Da vidis kako napadaju grafite po Mostaru, dok njihov ni jedan nije dirnut.
mostar12345
Ono što posebno zabrinjava jesu svjedočenja građana Mostara, koji tvrde da navijači Zrinjskog Ultrasi predstavljaju paravojno krilo HDZ-a i služe ovoj stranci za obračun s protivnicima i ostvarivanje političkih ciljeva.
Jugovina
Odi lijeci se covjece dok ti nije kasno.
Jugovina
vence
Gdje su nam @Klackalica i @Prazina da koju prozbori i "obrane" ove svoje hrabre decke? :)

vence
Prazina
Kad su horde u deset puta većem broju došle divljati, paliti, uništavati, gađati žene i djecu po Širokom, onda se nisi oglasio? Ni ti ni tebi slični? Ustvari jesi, ali si onda kao i sada gledao to kako tebi paše......onda su ono bili navijači koji imaju pravo da divljaju po cijeloj zemlji?
VelikiMislilac
Oni su dosli na utakmicu, nisu dosli u Siroki u 6,7 ili 8 ujutro.
vence
Ne podrzavam nikad, nigdje i nikakvo nasilje i huliganizam..al ako vec oces da budes mudonja ides i zna se da dolaze..izadjes i fajtas se..a ne ko zadnja ckapi s ledja ujutro u 7 na babe i starce..i da, osudio sam i tad i svakiput svaku vrstu nasilja..alne vidjoh tebe i tebi slicne da napisase nesto protiv ovoga. A da je RA ovo uradio sigurno bi se javio.
Klackalica
Tu sam, nisi mi nesto interesantan da ti ista objasnjavam jer vidim da nisi upucen. Kad pokusavas nekog branit bar se raspitaj malo o citavoj situaciji. Pozz do iduceg susreta
kajzerfrancbekenbauer
Cisti primitivizam. Dziberi ne znaju nista osim da ruse i pale svoje teskom mukom steceno. Haj odi u Bec pa probaj tako sto.
BlueBoys
Ovome treba pristupiti ujedinjeno kao jedan front. Kakva vise prepucavanja nas kome je Bosna jedina domovina.
Jack28
Fašizam koji dolazi s' one tamo strane mora biti iskorijenjen. Na ovaj ili onaj način. Dosta je više bilo da prepadaju žene u cik zore, tome se mora stati u kraj! FORZA VELEŽ!
VelikiMislilac
Izgleda morace opet na onaj nacin
Toni99
Kad velezovci dodju u Sarajevo sa palicama na prijeteljsku utakmicu to je onda ultra fazon navijaci i te fore a kad ultrasi nesto odma fasizam
Jack28
Vidi, neću reć' da ti je priča glupa, 'naš, malo sam nogu ugan'o, al' kad i kome je RA upala u 6 ili u 8 ujutro i razbijala okolo i gađala djevojke pepeljarama? Još onaj neki gay u roze šorcu došao phahahaha. Dođite fino naveče kad je puna Fejićeva. Vjerujem da se nijedan ne bi vratio domu svom, jedinom.
VelikiMislilac
@Toni99 ako ultrasi dodju u 19:00 veceras na utakmicu s palicama bit ce ultra fazon.
Deepy
Aj ne dipr. Fasizam je samo u vasim bolesnim glavama. Navijaci se tuku svugdje u svijetu, jedno je fasizam (procitaj definniciju), a drugo navijacki huliganizam (isto procitaj definiciju).
nemozetako
@Toni99 ako ti opravdavas i sa jedne strane onda stvarno nidje veze. Zbog budala sa obje strane moze neduzni izginuti. Zatvorit u torove bez icega i na sake nek se pobiju na mrtvo ime pa ko koga, i rijese seljacke obracune jednom za sva vremena.
Toni99
@nemozetako Ne opravdavam ni najmanje sve bi ih ja do jednog namlatio ali zbog cega vi uvijek morate vrijedat nacionalisticki i pisat ovo fasizam?
Toni99
@VelikiMislilac Oce al zasto he jutros fasizam ne opravdavam nikako ovo sve bi ja to namlatio nego u vas odma nacionalizam.
Toni99
@Jack28 Nebitno to zbog cega govorite fasizam? Ovo je nedopustivo i sve to neg sam znate vrijedat nacionalisticki
VelikiMislilac
@Toni99 U samom imenu vam je nacionalizam. Od Hšk do Ultrasi, samo da bi se "neofirno" izvelo ovo U. Hdz-ova policijska upravaj je obezbjedila neometan prolaz do Fejiceve ovoj Ustaskoj mladezi, a i ako bude koja kazna, a nece, platice je hdz. Sace i izbori. Eto zasto. Iako ja nisam rekao da je fasizam ili nacionalizam da ti odgovorim. Ja to podrazumjevam od ovih, ne treba to govorit
Deda995
@Toni99 Nije napad bio fašistički, ali je navijačka grupa Ultrasi po identitetu fašistička, što i oni sami iznose u javnost. To je razlog zašto se nazivaju fašistima.
GigantMostarski
Os to ga ti iskorjenit? Nemoj da vam ugasimo poslove sto radite za nas, necete imat za germe zalicani
Toni99
@VelikiMislilac Sta je nacionalizam u imenu ultrasi ili hsk hahaha nisi normalan i nije meni ja nisam navijac zrinje uopce nego mi to zasmetalo
Toni99
@Deda995 Po cemu je fasiticka ja eto nemam pojma o tom ti mi ko neznalici objasni to molim te
Deda995
@Toni99 Ultrasi su na utakmicama skandirali 'Mi smo ustase pa sta', također skandiraju 'nema više Veleža ni Staroga Mosta srušile ga ustase...'. Uzmeš u obzir ko su ustase bile u ratovima i doneses zakljucak koji se sam nameće.
VelikiMislilac
Vi ste samo prosjaci i sinovi moj Matane. Pitaj dida Kikasa ko je za koga radio
VelikiMislilac
@Toni99 Hajde da ti jos jednom nacrtam i necu vise... dakle, ne postoji ni jedan klub u drzavi da se zove bosnjacki ili srpski, to je smijesno. U pocetku su se navijaci zvali Ustase Mostar i posto je to bio mejnstrim fasizam morali su da prediju ime, prediju ga, al sad treba da ostane prvo slovo U da bi ono moglo da se istakne i prediju ga u Ultras. Zvanicno su Ustase fasisti koliko ja znam, al kad s vama pricas mlijeko je plavo nije bijelo.
Toni99
@VelikiMislilac Cuj ultras da ima U treba javit jedno barem 30 navijackih grupa na svijetu koje se zovu ultras da su fasisti
BijeliBrijeg
Upravu si fašizam i treba uništiti, samo griješiš s koje strane dolazi.
BijeliBrijeg
Pobile se *****e i balije(prilivode)
MedjedMomo
Majstore prije imena Ultras zvali su se Zrinjevci. A to što ti se dedo 45. Transferirao iz Handžar divizije u partizane a pradedo s krsta na polumjesec govori o tvom karakteru
VelikiMislilac
A sto su tvoji s neke paganske vjere ili judaizma na krscanstvo govori o tvom
balunv
Govana FAŠISTIČKA!
VelikiMislilac
Al mi je najjace kad se sami pocnu nazivati plemicima. Prosjaci i sinovi moj Matane! Ako ne virujes meni pitaj dida Kikaša!
Rajvosa2019
Nadam se da ce ih Velez pobjediti , Praljkovim juniorima se malo napirilo vnogo a oni misle da je srce
poznati
Ma pusti picke ustaske, sta reci kad njih 50 ide u nasu ulicu i izadje nasih 8 a oni krenu da bjeze, sta reci 50 ih na nas 8 i bjeze ko picke kao i uvijek.
VelikiMislilac
@poznati obicno drze liniju 5 na 1. Mogli su ovdje drzat jos malo bez povlacenja taman je bilo tu negdje.
Rajvosa2019
Treba im samo cvrsta ruka - ukaze im se Praljak putem WhatsApp- a a oni podivljaju
poznati
@VelikiMislilac ahhahah eto ne smije ni njih 5 na 1
poznati
@Rajvosa2019 hahaaha treba ih pelcovat, umislili u dreznici da su Bogovi, doso RA molile ustase da se stane...
Deepy
Ustase? Pa dokle ce ovaj portal dopustati ovakvo vrijedjanje i omalovazavanje jednog ili dva naroda? Do kad cete bit toliko nastrani i bolesni da pustate idiote da vrijedjaju i nazivaju sve Srbe Cetnicima, sve Hrvate Ustasama? Do kad? Zapitajte se vi u redakciji kakvu poruku saljete konstitutivnim narodoma ove zemlje. I zapitaje se kako se netko od vas osijeca kad vas onaj drugi zove balijom iliHandzar divizijom?
poznati
@Deepy kako bi se ti osjeco da ti neki klub koji se odjednom pojavio u gradu nakon rata, da ti uzme stadion?
Deepy
Stadion je gradski ,a ne tvoj, niti "vaš ili naš". Klub o kojem pričaš je stariji od Veleža. A sad razguli sa stadionom hebala te razvalina socijalistička. Najgori stadion u državi, da je pameti srušili bi ga i napravili pravi stadion.
ZauvijekSamoVelez
"Nema više Veleža ni Staroga mosta, srušile ga *****e naša hb" - oni se sami tako nazivaju i ponose fašizmom i nacizmom, svastikama, urbicidom, osuđenim zločincima, izmišljenim državama...protiv katolika mi nemamo ništa, pravi Mostarci navijaju za Velež bez obzira na etničku i religijsku pripadnost, a ovim bolesnicima čija je "pamet" izašla iz guzice poremećenih umova sa idejama bolesnog nacionalizma, genocida i otimanja tuđeg, je svaka uvreda blaga (čak je i shvataju kao kompliment, to samo po sebi govori koliko su napredni).
Deepy
Velež je bio osnovan kao komunistički klub i simbol komunizma. Samo oni koji su ostali začahureni u Jugoslaviji i danas pričaju gluposti o tome da "Mostarac" navija za Velež... Mostarac je bio i 1901. i 1905. i 1922. A Velež tad nije postojao. Mostarac je prije Veleža navijao za Zrinjski. I nemoj mi spominjat Mostarac u tom kontekstu, 4 generacije su mi rođene i odrasle u Mostaru, nemoj mi pričat o mostarlucima. Zrinjski je bio prije Veleža i ugašen je kao i svi nacionalni klubovi u bivšoj državi i ti to dobro znaš. A Velež nije jer je bio komunistički. I ćao, tu sva priča završava. I dosta više fašista i partizana, komunista i *****am na vrh glave mi je ****nog zaostalog mentaliuteta.
VelikiMislilac
@Deepy Kralju Ultrasi se sami tako nazivaju i time se dice, dok se Red Army odrice Handzara, a ****** nadji definiciju rijeci, nema toga puno kod nas, a mozemo se mi sad vrijedjat. I niko ovdje ne naziva sve Hrvate Ustasama, licno imam dosta prijatelja Hrvata, al ovi navijaci se sami tako nazivaju i vecina Hrvata u Hercegovini simpatise to, ne kazem svi.
rodjak
pa to tvoji potenciraju i sami sebe nazivaju "ustase" a ti nas napadas sto ih tako zovemo.Oni se uistinu tyako i ponasaju,slave ratne zlocince,slave udruzeni zlocinacki poduhvat ,skandiraju fashisticke parole,nose crne maice da izgledaju ko prave ustase a to i igracima sugeriraju da igraju u crnim dresovima,(danas ih ocekujem u crnim dresovima kao crna legija) i tako tio.Sredite to @Deepy medju svojim redovima pa ce mo i mi na vas gledati drugacije.I da dodam oni ne predstavcljaju hrvatski narod i svaka kritika i uvreda na njihov racun to odmah ne znaci da je to upuceno citavom hrvatskom narodu, Ovo su idioti najvece vrste i ne znam kako ih je policija pratila preko Semovca i onda ih pustila u Stari Grad da sami idu u belaj,jeli im to bilo obezbjedjenje da ih niko ne dira da mogu bez problema doci do Starog Grada. Ocito da su izbori blizu pa HDZ mobilizira svoje ekstremno krilo da bi se zakuhalo i tako opet ovcice utjerale u isti tor, Vec vidjeno 100 puta
poznati
@Deepy haha vidi ovako, stadion je bio Velezov, svi su ga i smatrali Velezovim stadionom, svi velikani iz ex Juge su igrali na tom stadionu kao gosti Velezu. Ako govoris da je Zrinjski """"stariji"""" od Veleza gdje je bio od prije rata, niko nije znao za njega, svi koji sad navijaju za Zrinjski su ranije navijali za Velez, vas vodja je reko da mu je stari volio Velez. Zrinjski je prije bio i ugasen klub... A nakon rata, HDZ **** im svetac mater svima redom, odjednom su stvorili taj Hrvatski klub Zrinjski(po nazivu se vidi da ste pogrijesili drzavu) odjednom nastao, zauzeli ste zapadnu stranu(mogli su nam srbi i Istocnu uzet jer smo bili izmedju vas), oduzeli nas stadion, vodite se kao da ste """stariji""'klub od Veleza za kojeg svako zna iz ex Juge, za razliku od Zrinjskog za koji niko ne zna. Zakljucak:Po tom tvom, da je Zrinjski stariji klub, svi bi znali za njega, smatrali bi stadion od tog kluba... Tkd malo ispitaj prije nego sto krenes da pametujes nesto o Velezu...
poznati
@Deepy i eto, toliko o tvojim ultrasima kad se boje da idu 50 njih na nas 8....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.