Poznato lice opet u svlačionici Veleža
FOTO: E. Dindić

Dogovorena saradnja

Poznato lice opet u svlačionici Veleža · Saznajemo

H. Zilić

FK Velež uskoro će dobiti još jedno pojačanje pred novu sezonu.

U svlačionicu Veleža vratit će se iskusni 34-godišnji veznjak Jovan Blagojević koji je prošlu sezonu proveo u ekipi Radnika iz Bijeljine.

Prema saznanjima portala SportSport.ba Sa Blagojevićem je navodno sve dogovoreno i očekuje se da se uskoro priključi saigračima.

Pomenuti fudbaler je u karijeri ranije nosio dres Veleža sa dosta uspjeha u sezoni 2014/2015, nakon čega je prešao u Željezničar.

Pored Veleža i Željezničara imao je i epizode u Turskoj u ekipama Ankaraspora, Altaya i Osmanlispora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska na bh. teren igrao je u Srbiji za Železničar, Sinđelić, Čukarički, Srem i Šumadiju.

Sigurno da će svojim iskustvom pomoći ekipi Veleža kako u prvenstvu, tako i na evropskoj sceni, a podsjetimo Rođeni u drugom pretkolu UEFA konferencijske lige igraju sa boljim iz meča armenskog Alashkerta i Spartansa sa Malte.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Pojacat klupu iskustvom, fino fino
10 5
Hadzija123
Amar nastavlja gdje je stao u Zelji ocekujte jis par pojacanja od 33-35 godina,fakat sam mislio da kod nas nije i.ao nivca pa dovodio sto je mogao i morao ali evo u Velezu bar moze dovesri igraca kako treba ne osporavam fubalsko znanje Blagoevica nitk trenersko iskustvo i znanje Amara ali.....
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi