Velež je osvojio Kup naše zemlje

Rođeni evropsku sreću ponovo traže na Grbavici

14

Komentari (14)

Belajsuz1989
Mislim da ce i Zelji extra doci od zarade na izdavanju stadiona.Nemam nista protiv Tuzla City niti protiv Husica ali kad klub nema armiju navijaca koji ne mogu napraviti atmosferu da budu 12.igrac dzaba sve pare svijeta.Velez radi extra stvari ne "balaha" se bespotrebno novac na neke istrosene igrace i pravi visak nego se infrastruktura gradi.
Fixa
Opet rodjeni dolaze na grbavicu koju psuju iz sveg glasa u vrapcicima
MostarskiRodeni81
Druze moj, vi ste nas zadnju tekmu ugostili kao da smo iz visegrada dosli.. Mislim da nema potrebe za tim..
Fixa
****te nam sve po spisku i psujete grbavicu a kad treba igrati evropu na njoj daj da vas fino ugostimo. Cast normalnim navijacima Veleza.
VelikiMislilac
E ovo sad je već prvi znak slabosti Veležove uprave. Prvi nepoložen ispit. Ovo se nije smjelo desiti, jer bila je priča prosle sezone ako prodjemo Aeka sljedeće kolo igramo na Rodjeni. Zasto bacati 50k KM po utakmici kada su se te pare mogle uloziti u nas stadion. Gostoprimstvo Zelje za Evropu ok., al gostoprimstvo Manijaka na zadnjem gostovanju fujj. Ne bi tako najveceg dusmanina docekao.
Jugjesamojedan
Prijatelju, na zadnjem gostovanju su pristalice Red Army-a krenule da se obračunaju sa Manijacima, pri čemu su i izbačeni sa stadiona.
VelikiMislilac
Nije istina. Bio sam tu
Roodjeniiiiii
Drago mi je cuti koliko navijaca bude ujedinjeno kada neki nas klub napravi iskorak u evropi. Neka tako i treba, ja licno sam ispratio vecinu evropskih utakmica i sarajeva i zelje. Zasto bih navijao za neki strani tim, neka idu nasi. Zeljo,Sarajevo, Velež, sve su to nase ekipe i trebamo ih podrzati zajedno. Grbavica je prelijep stadion,prelijepa atmosfera, predivni domacini... Forza Velez.
Taceoni
Mislim da nece moci uklopti se i Syti i Velež pa ce biti ko više da para
Lafac
Uefa stavi jednom da je domaćin npr Velež a Tuzla gost,sve se može
user1644068495
Plavivozdobarskroz
Bujrum svima koji postuju Zeljeznicar i nasu svetinju. Dodju tamo neki iz Mostara i paze je, a tvoj prvi komsija sa Ciglana cupa stolice i baca baklje na teren.
C.Banks
Neće biti zaboravljeno Željino gostoprimstvo, volio bi da su izborili Evropu pa da zajedno jurišamo. Edis Mulalić je bio strašan borac kao igrač i napravit će od Želje silu ako Bog da. Prelijepo je kako su nas dočekali i Željini navijači i podržali nas, ne bi bez njih ostvarili prošlogodisnji uspjeh. Molim opet braću Sarajlije nek podrže Veleža da prođemo drugo pretkolo. Zajedno smo najjači
Mostarac94
Sto ne bi? Fino placamo svako koristenje, niko nista nije slomio zadnje 3 tekme, za razliku od komsija Zeljinih
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.