Već sada mnogo promjena u mostarskom klubu

Potvrđeni novi odlasci iz FK Velež

7

Komentari (7)

Mostar_u_srcu_1922
Mostar u srcu, Velež do groba! Idemo sad aBd sa pojačanjima! Forzza Velež! Odlaskom većine ovih što realno nisu ni pripadali tu, već smo se pojačali, čast par pojedinca kojii odoše, al nije za očekivati da će svi zadržati godinama tu , hvala im za dobro odigrane partije i sretno. Siguran sam da će treneri naći odgovarajuća pojačanja, ja im vjerujem. Nekom svetinja, nekom trn u oku!
Drakula
Nadam se da ce se Velez pojacati. Ako ovako nastave borit ce se za opstanak to ne bi volio nikako.
SonPen1946
Prometno u vrapcicima ko na pijaci
komentator1
HahahahHahahahahaahahhahaha
Velezovac_1981
****t ce nama kevelj majku milu, s****t ce klub totalno
user1676983629
J...o nam je već majku,ali nije sam dok god glavni riječ vodi Salem Marić zvani Hurda uz svesrdnu pomoć direktora Alijagića koji će nam opet dovesti invalide.Njima je važno da je mali Rebac napustio Rođene i da to nikom nije važno pogotovu šefu omladinskog pogona Karabegu.Zato se dovode Kadrić.Milak ,Mučaj......a nema mjesta i za najvećeg talenta i reprezentativca U15 malog Armana Rebca koji će najvjerovatnije i napustiti najdraži klub.
user1676328842
Ostali Mubera, Haso i Menso . S tim da Hasi završavaju papire za Kalimu…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.