FK Velež na pripremama u Turskoj

Dio priprema Rođeni će provesti u Turskoj

FK Velež na pripremama u Turskoj

FK Velež ove sezone nezaustavljivo maršira ka povratku u Premijer ligu. Sjajna polusezona je iza Rođenih koju su završili s 12 pobjeda i s tri remija stavila ih je na poziciju lidera Federalne lige u kojoj imaju sedam bodova prednosti nad drugoplasiranim Olimpikom.

Budući da je pred klubom velika natjecatljska pauza PR službu Rođenih pitali smo kakvi su planovi kluba za prvi tim u nadolazećem razdoblju.

"Ekipa je nakon posljednje utakmice polusezone u Konjicu protiv Igmana dobila 7 dana slobodnog nakon čega se okupila pred odlazak u Stolac na prijateljsku utakmicu. Momčad nastavlja sa svakodnevnim treninzima osim danima vikenda koji će biti slobodni i taj ritam držat će se sve do 15.12. ove godine. Nakon toga ekipa odlazi na odmor koji će trajati sve do 7.01.2019.godine kada počinju pripreme za proljetni dio prvenstva. Ono što već sada možemo potvrditi je to da će ekipa sigurno jedan dio priprema obaviti u Turskoj i da ćemo tamo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica a imena protivnika u ovom trenutku još uvijek ne znamo" - javljeno je iz mostarskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dela
Naprijed Rođeni... Voli Vas KRAJINA...
30 0
rodjak
VI STE NASA PRVA LJUBAV RODJENI ALE...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi