Velež pozvao navijače pred važan meč sa Slobodom

Rođeni na korak do Evrope

Velež pozvao navijače pred važan meč sa Slobodom

S. Mlaćo

Velež se nalazi na pragu plasmana u Evropu, no ništa nije gotovo.

Rođeni do kraja imaju još dvije utakmice, a u nedjelju ih čeka prvi izazov.

Rival će biti Sloboda sa početkom od 17 sati.

Iz redova Mostaraca pozvali su navijače da kupe donatorsku kartu i pomognu klubu na putu do velikog uspjeha.

"S obzirom na tabelu m:tel Premijer lige BiH, koja pokazuje da je FK Velež na 3. mjestu sa 55 osvojenih bodova, što je dva više od pratilaca NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski (53), pobjeda u navedenoj utakmici dovodi nas na korak od povratka u evropska takmičenja!

Mi, Rođeni, najbolje znamo kroz kakva smo sva iskušenja prošli kako bi došli u poziciju da se opet borimo za sami vrh tabele, a samim tim i za povratak na evropsku scenu, gdje je Velež zadnji put igrao 7. decembra 1988. godine, u okviru osmine finala Kupa UEFA, kada je u Mostaru gostovao Hearts iz Škotske. Rođeni su golovima Semira Tuce i Vladimira Gudelja slavili 2:1, što nije bilo dovoljno s obzirom da je u prvoj utakmici Hearts slavio rezultatom 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do ove prilike došli smo svi zajedno, velikim trudom, radom, ogromnim ulaganjem i ogromnom podrškom navijača. Zato Vas ovim putem pozivamo da zajedničkim snagama i kupovinom donatorske karte za gore navedenu utakmicu, podržite Rođene u borbi za Evropu!", istakli su iz FK Velež.

Podsjetimo, Rođeni su trenutno na trećem mjestu sa 55 osvojenih bodova, a nakon Slobode preostaje im još duel sa Mladosti Doboj Kakanj.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajevoboy
SRETNO ROĐENI!!!!!!! SVE STE OVO ZASLUŽILI!!!
10 1
Benzema1312
Srecno rodjeni da bog da se sarajevo raspalo ubi turcina
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi