Jusufbegović: Imamo nekih problemčića

Press konferencija FK Velež pred duel protiv FK Željezničar

Jusufbegović: Imamo nekih problemčića

H. Zilić, foto: D. Kurbegović

U srijedu 5. aprila sa početkom u 20:30 na stadionu Rođeni igra se prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine između Veleža i Željezničara.

Kup bi mogla biti prilika za oba tima izbore Evropu naredne sezone, tako da možemo očekivati veliku borbu u ovom dvomeču.

U prostorijama FK Velež danas je održana i press konferencija povodom pomenute utakmice.

Medijima su se obratili šef stručnog štaba Nedim Jusufbegović i kapiten Denis Zvonić.

Prvi je riječ imao trener Jusufbegović.

"Drago nam da smo tu, cilj smo jedan ispunili Evo nas u polufinalu. Bit će jako teška i zahtjevna utakmica iz svakog aspekta. Vjerujem da se možemo nositi u takvim situacijama", rekao je Jusufbegović i dodao:

Oglasi

"Povrede su nam stvarale problem, imamo igrača koji nisu igrali 20 dana. Imamo više pitanja nego kvalitetnih odgovora koga staviti da igra. Imat ćemo teške odluke kroz trening i vidjet ćemo u kojem će pravcu ići."

Strateg Rođenih vjeruje u svoj tim.

"Vjerujemo da ćemo donijeti najbolje odluke i reagovati na pravi način. Imamo večeras trening, imamo također još nekih problemčića, vidjet ćemo kakve ćemo odluke donijeti."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Medijima se obratio i kapiten Denis Zvonić.

"Očekuje nas jaka utakmica. Željezničar ima kvalitetne pojedince, dobro ćemo se spremiti i fokusirati. Nadam se da ćemo utakmicu odraditi u našu korist. Nakon ove serije rezultata želimo da nastavimo u istom ritmu. Ovu priliku koristim da našim navijačima čestitam rođendan."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Popusili covicu pa nisu navijali protiv zrinskog i pobratima mileta i njegovog borca, ali ce navijati protiv zelje. Uvjek su seljacine bili pprodane duse. Tako su prodali mostar i bijeli brijeg zbog komunjara. Gamad vrabcicka
1 7
Brazuka
Sram vas bilo Docete na Grbavicu
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije