Od danas kreće u nove izazove, da li će ostati u Premijer ligi?

Kako se Velež rastao sa Anđušićem?

20

Komentari (20)

Adohordas
Sebican igrac.
miroljub.petrovic
Kako vas ovaj put mirvah trola,to je strasno,prezentira vas njihovom filijalom,sto mi izgleda sve realnije.Andjusic vam je bio daleko najbolji igrac,totalno nejasan potez,al da mi je krivo,daleko od toga.
velez mo
VELIKI FEĐA DUDIC,bi sa ovom ekipom uzeo Titulu, ovi potezi Uprave vode nas u propast,sigurno nam se ponavlja 2016.Haj naviki smo na Federalnu.
limvotemirvah
Druze, nije tacno. Nemoj da se brines. Ja sam siguran da ulazite u Europu. Mirvic se opasno zagrijao i za Velez, po Sarajevu se uveliko prica. Vrlo moguce da do kraja sezone dobijete jos kojeg naseg igraca na posudbu. I s parama vas fino gura, nije dzaba Suljic dosao kod vas. Samo opusteno, bicete cetvrti.
velez mo
Pucajte Rođeni minuse,ja samo vidim malo dalje od vas,ovaj klub mogu samo voditi Šemso Hasic i Haso Pekusic dva velika Mozga,ljudi koji su znali kako krenuti od nule,dobiti AEK-A bez Stopera,napraviti zdenku i tribinu,koji su imali viziju kako da uzmemo Titulu koji cekamo 100 godina.Pucajte minuse Moji Rođeni
Mostarac94
Legendo, zivis u proslosti, sta je bilo bilo je, nema Semse nema dudica nema andjusica, volio se Velez i prije njih, a Dudic da je neki strucnjak davno bi imao angazman
velez mo
Legendo pred nama je tu smo i ti i ja,dobro zapamti ovaj datum pa cemo pricati.I to vrlo Brzo!
hzsg
Po meni u ovih 5/6 kola ubjedljivo najbolji i najopasniji igrač Veleža.
Panta_rei
Mislis najgori? Uvijek visak potez, uvijek kasno rjesavanje lopte. Covjek ima holesterol, e sad zamislite da jedan igrac na tom nivou ima to. Hvala za sve ali pozdravljam odluku struke i sretno mu bilo.
velez mo
Doktor,Motor i pogon ovog Veleza,sad sto se ovo desilo,vjerovatno u Sarajevo gdje ce biti Veliko pojacanje,kakav potez viska to moze samo budala napisati.Doktor Fudbala.Mislim da nam se ponavlja 2015 ta godina i da ce ovo sve brzo otici u pm
limvotemirvah
Tacno se vidi da se Mirvic priblizio Velezu. On voli dovoditi i tjerati igrace kao niko. To nekad upali, ali moze biti i pogubno za svlacionicu. Meni je Velez drag i sretan sam sto im Mirva pomaze, ali u svemu treba imati mjeru.
Mostarac94
Jesi svrsio na Mirvu dok si ovo pisao?
limvotemirvah
Mostarac, sto si bezobrazan? Sta sam ja to lose rekao? Po meni je Andjusic sasvim dobar igrac koji vam je itekako mogao pomoci. Ako je pao neki dogovor s Mirvicem da on ode a da se dovede neko drugi, onda OK. Samo komentarisem. Ne napadaj bzvz.
velez mo
Kakve veze ima Mirvic sa Anđusicem?Jesi li Normalan,vidi malo nadi nekog psihijatra poceo si opasno na racku ici
limvotemirvah
Kako mislis kakve veze ima? Gdje ti zivis drug? Pa zna se da Mirvic blisko saradjuje s upravom Veleza, cak se prica da vas gura s parama. Nije bez razloga bas kod vas Guliashvili na posudbi, niti je slucajno sto dovodite nase bivse igrace. Ja ne znam sto se ljutite i sta je u tome lose? Pa valjda je bolje da saradjujemo nego da se koljemo.
velez mo
Hebo te Guli obicni panj jest igrac u pm,nema lik veze,odhebi vise ides mi na racku
limvotemirvah
Vjeruj da je Guli dobar, samo mu treba vremena da se adaptira malo. Tesko se nosi s pritiskom, zato smo ga i poslali vama na kaljenje. Pogledaj kako igra za repku Gruzije. Momak je veliki potencijal.
velez mo
Nek se kali u vas.IMALI smo mi kadar ANDUSIC,COSIC,OVCINA,RADOVAC pisali smo VELIKOG AEK-a sto vi necete ni niko u ovoj ligi jos zadugo,Raspad se desio kad su budale upale protiv Borca i Šemso kad je otisao iza te utakmice,tad smo otisli u pm,da se to nije desilo garantujem ti da bi se gonili sa Susjedima za titulu.
limvotemirvah
Kako ce se kaliti kod nas kad smo vise nego popunjeni na njegovoj poziciji? Neka ga u Mostaru, dobro vama, dobro nama, a i on ce se bolje razviti jer igra. Semso je veliki covjek, to si u pravu, ali vjeruj da je i Mirvic jako mocan i sposoban. Ako vam nastavi pomagati, moguce su velike stvari. Siguran sam da cemo vam i mi dati bodove ako nekad zatreba. Samo opusteno, Velez je u sigurnim rukama.
velez mo
Jesi li ti svjestan da je obrana u Sarajeva u rangu Buducnosti iz Banovica,svaki protivnicki prekid i ubacaj u vas 16 terac iz faula,kornera je gol.Nemate obrane nikako Susjedi ako htjeli bar 3 komada ce vam uvaliti.Imalo pismeniji trener vas dobija.Sa cim se puses ko ste vi,sta ste napravili,koje to igrace imate.Da nam je svirao penal i iskljucio vam igraca sto je bilo posteno,sta bi onda bilo.Ko da ste Real kako pises,vile vas pronosale u Gabeli,tu utakmicu sam vidio da je Denis Coric veliki potencijal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.