Veležova objava na Facebooku izazvala veliku pažnju: "Traži se osoba sa fotografije..."

Haskić briljirao protiv Sloge Meridian

Veležova objava na Facebooku izazvala veliku pažnju: "Traži se osoba sa fotografije..."

Endin Čaušević

Velež je sinoć na svom terenu pobijedio Slogu Meridian sa 4:2 u meču osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a junak susreta bio je Nermin Haskić. Rođeni su se danas oglasili na Facebooku i mnoge nasmijali svojom objavom.

Ni jaka kiša kao ni nestanak električne energije nisu pokvarili ugođaj na sinoćnjem okršaju Veleža i Sloge gdje smo gledali zaista odličan fudbal.

Iako je Sloga pružila sjajan otpor i u dva navrata dolazila do izjednačenja na kraju su Rođeni uspjeli da slave sa 4:2 i osvoje nova tri boda.

Junak utakmice bio je Nermin Haskić koji je postigao hat-trick, dok je jedan pogodak za mostarski klub u samom finišu postigao Adnan Džafić kada je iz penala postavio konačnih 4:2.

Što se tiče gostiju iz Doboja golove su postigli Jović i Vidić, no to nije bilo dovoljno Slogi Meridian da izbjegne poraz u Mostaru.

Oglasi

Jutro nakon utakmice Velež je odlučio da se oglasi na zvaničnoj Facebook stranici, a u centru pažnje našao se upravo Haskić koji je oduševio navijače mostarskog kluba svojom sinoćnjom partijom.

"Traži se osoba sa fotografije koja je sinoć na stadionu Rođeni ostavila svoj hat-trick. Molimo sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o pomenutom licu da nam istu napišu u komentarima. Hvala Rođeni", našalili su se iz FK Velež nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za 34-godišnjeg Haskića ovo je odličan početak sezone jer je na sedam mečeva u prvenstvu iskusni napadač uspio da postigne već pet golova.

Velež je trećom uzastopnom pobjedom stigao na treće mjesto na tabeli sa 14 bodova, dok je Sloga na osmoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na Rođene.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Jao jao
0 3
enko
Kako dzafic iz penala kad je penal odbranjen.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije