FK Velež objavio apel za navijače i posjetioce zbog male štete na stadionu Rođeni

Mostarski klub se oglasio na Facebooku

FK Velež objavio apel za navijače i posjetioce zbog male štete na stadionu Rođeni

E. Čaušević

Fudbaleri Veleža sutra igraju u gostima protiv Zvijezde 09 u okviru devetog kola Premijer lige BiH.

Rođeni su prošlog vikenda pred svojim navijačima igrali derbi protiv Željezničara koji je na kraju završen rezultatom 1:1. Narednu domaću utakmicu Velež igra u srijedu kada će ugostiti ekipu Tuzla Cityja.

Pred utakmicu koja se igra za nekoliko dana mostarski klub se oglasio na zvaničnoj Facebook stranici s apelom za svoje navijače. Naime, na stadionu "Rođeni" je nastala mala šteta na stolicama, te iz Veleža apeluju navijače i posjetioce na fer i korektno ponašanje.

"Ovim putem apelujemo naše navijače i sve posjetioce na fer i korektno ponašanje na stadionu Rođeni. Stadion Rođeni smo zajedničkim snagama, mukotrpnim radom i velikim odricanjima izgradili i pretvorili u jedan od ljepših stadiona u BiH. Ovim putem vas želimo zamoliti da se prema imovini kluba ponašamo domaćinski, kako bismo nastavili ulagati i graditi još bolje uslove za naše Rođene. Iskreno se nadamo da se ovakve slike neće ponavljati u našim narednim susretima", poručili su iz Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ovo nije vidio navijaca,a nema ni marke u dzepu pa ovo radi.Nije stetu napravio nekome drugom nego VELEZU i pravim navijacima.
5 2
rikiiii
Zabranit im dolazak u buduce
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi