Velež protiv Zvijezde 09 jači za Argentinca

Pozitivna vijest za Dudića

Velež protiv Zvijezde 09 jači za Argentinca

A. Čaušević

Velež će u 9. kolu Premijer lige BiH gostovati Zvijezdi 09. 

Bit će to veoma važan duel za mostarske Rođene, a u konkurenciji za ovaj susret će biti i 22-godišnji Dario Ferreyra.

Argentinski defanzivac se vratio intenzivnim treninzima te će biti na raspolaganju Feđi Dudiću u susretu protiv posljednje ekipe na tabeli.

Bit će ovo veoma važan susret za obje ekipe jer se nalaze u donjem dijelu. Velež ganja prvi trijumf na strani, a Zvijezda 09 prvi u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09 i Velež su u Kupu BiH ostvarili gostujuće pobjede nad Alfa Modrićom (0:3) i Bratstvom (2:3) te tako na pozitivan način najavili svoj međusobni duel.

Utakmica će se igrati u nedjelju od 16:30 uz direktan prijenos na BHT 1.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Idemo RODENI samo jako.Mostar u srcu VELEZ do groba.
7 0
rikiiii
Sretno rodjeniiii
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi