12

Komentari (12)

Njosa
E moji novinari, covjek svakako zute kartone ima :D
Pikachu11
Yebo ti ekipu gdje je Cvijanovic najbolji igrac, Feđa doktore sa kakvim ti panjevima drzis prikljucak za europu.
Sarajevoboy
@Pikachu11 , koja te pamet osvojila.. tako je, yebo ekipu gdje je igrac najbolji strijelac Premijer Lige... tako je pametnjakovicu.. jesi u svemu takav ili samo u fudbalu? hahah!
Pikachu11
Za razliku od vas ja imam vlastito misljene o svakom igracu i nije mi ga stvorio tv komentator niti portal sa nekim glupim clankom, Obren je dao 11 golova i na tome mu svaka cast, ali krilo koje ima 1 asistenciju za 20 kola ne koze biti fantasticno, Obren jako malo radi za ekipu skoro pa nikako jednostavno desnu stranu kao da nemamo. U slicnu raspravu sam ulazio zbog Behrama jos dok smo bili u federalnoj, kada su svi govorili da je igracina ja sam vidio da nije to to i da od njega nema nista i evo vidimo gdje je sada Behram MISLIM da ce isto biti sa Cvijanovicem. A to najbolji strijelac lige vise govori o samoj ligi koja je ocajne kvalitete.
Samo_1981
Ti si klasicna mazla.
Pikachu11
Zasto? Zato sto iznosim svoje misljenje? Zivi bili pa vidjeli vrijeme ce pokazati kakav je igrac.
Samo_1981
Sve dok mi imamo deb....ile koju samo kude ovako i nece nam bit bolje. Pretpostavljam da si "navijac" Veleza, valjda bi trebao podrsku da pruzis a ne trazit samk mane. Pripremaj se lagano znas sta sljedi naredni dana valjda.
Pikachu11
Ovo je moje misljenje i mislim da klubu ne steti kritika, sta bi bilio kada bi svi klimali glavom i govorili dobro je. Za ove dobre rezultate jedini kricac je Feđa Dudic koji cini cuda sa jako losim kadrom po meni jedino sta vrijedi u Velezu to su Radovac, Andjusic, Cosic, Radovic mislim da i Prses posjeduje kvalitet i da ce se dokazati ako dobije pravu priliku. Ovo sve ostalo je ispod prosjeka.
user1579962154
@Pikachu11 daaaa, dobro ti je misljenje. Dakle mišljenja si da svako moze dati dosta golova U PL al jos nam nije jasno kako “nekvalitetnog” Obrena nisu stigli. Jarane moj, da je sve tako lako ko sto mislis danas bi te gledali kako igras na terenu a ne zvizdiš sa tribina. :D
Pikachu11
Misim da je najbolji primjer Mulic to sto kazes da svako moze dati 10 golova u ovoj kuluruz ligi. Misljenja sam da je Obren jako los igrac za ekipu dosta puta sam cuo Feđu kako ga napada zbog sebicnosti jednostavno covjek nista ne vidi nego go, o asistenciji za suigraca i ne razmislja opet kazem krilo sa 1 asistencijom ne moze biti dobro. U ovih dvadestetak kola koliko je proslo ako je on kao krilo imao 20 centarsuteva ja vise nikada necu poglrdati utakmicu.
xeRed
Svejedno bi pauzirao radi tri zuta kartona.
Taceoni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.