FK Velež: Očekivanja su jasna, želimo bodove sa Grbavice

Saopštenje za javnost

FK Velež: Očekivanja su jasna, želimo bodove sa Grbavice

Upravni odbor FK Velež iz Mostara dodatno razmatrajući aktuelna dešavanja, rezultate u prvenstvu, a posebno situaciju u i oko kluba, donio je jednoglasno zaključak i odlučio da se obrati široj javnosti pred utakmicu sa Željezničarom.

Saopštenje mostarskog premijerligaša prenosimo vam u djelosti i bez ikakvih korekcija:

"Upravni odbor u potpunosti prihvata svoj dio odgovornosti vezan za stanje u klubu i loše rezultate, iako je u potpunosti obezbjedio finansijska sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Očekivanja na današnjoj utakmici od stručnog štaba i igrača su jasna  - želimo bodove sa Grbavice. Sa druge strane, obzirom na prozivanja i pritiske iz vana, ovim putem otvoreno pozivamo sve one koji smatraju da bi na bolji i efikasniji način doprinijeli upravljanju Veleža, da u sljedećoj sedmici dostave Pismo namjere u službene prostorije Kluba i predlože kandidate za novi Upravni odbor. U tom slučaju aktualni Upravni odbor će podnijeti kolektivnu ostavku te upravljanje Veležom prepustiti novom Upravnom odboru. Također, aktuelni Upravni odbor u skladu sa navedenim, a prije odstupanja, spreman je obezbijediti finansijska sredstva za funkcionisanje Kluba za period od tri mjeseca", stoji u saopštenju. 

Podsjećamo, današnja utakmica između Željezničara i Veleža igra se na stadionu Grbavica s početkom u 17:00 sati. Glavni sudija će biti Goran Paradžik iz Ljubuškog, a njegovi pomoćnici su Jasmin Smajić i Dalibor Hrstić. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.