FK Velež zanimljivim klipom najavljuje pojačanje: Možete li prepoznati o kome je riječ?

Navijači su oduševljeni

FK Velež zanimljivim klipom najavljuje pojačanje: Možete li prepoznati o kome je riječ?

Edmir Škorić

U redove mostarskog Veleža ubrzo će stići novo pojačanje.

Rođeni marljivo rade iako pripreme zvanično još nisu počele, a sportski menadžment u dogovoru sa stručnim štabom na čelu s Feđom Dudićem rješava igračku križaljku. Neki su već napustili Velež, no ono što navijače navijše raduje ipak su dolasci provjerenih igrača.

Nermin Haskić je krajem prošle godine potpisao za Velež i on je trenutno jedna od najvećih zvijezda zimskog prijelaznog roka u Premijer ligi, a sada u Mostaru spremaju novo iznenađenje navijačima.

Klub je objavio video sa odbranama golmana koji bi očigledno trebao vrlo brzo postati član Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koji majstor svog zanata na crvena kuca vrata?" naslov je objavljenog videa na zvaničnom Veležovom kanalu na YouTubeu, a navijači su oduševljeni, mada još uvijek niko nije uspio da odgonetne o kojem golmanu je riječ.

S obzirom na odbrane koje su istaknute u klipu, čini se da će to biti još jedan pogodak uprave i stručnog štaba mostarskih Crvenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
nemanja je li te strah,qrac ces vise gola dati ;)
9 1
rodjak
a znaci zrinjevci pomno pratite nase Rodjene,pa ja tako to rade pravi navijaci,pa posto sve znate o Velezu zamolio bih vas da nam kazete iz koje je nahije dolazi ovaj golman.Znam kao pravi navijaci da bolje znate i prije sluzbene objave pa eto ako moze malo info za nas obicne navijace Rodjenih ;)
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi