FK Velež predstavio još jedno veliko pojačanje

Potpisao Nemanja Anđušić

FK Velež predstavio još jedno veliko pojačanje · Zvanično

M. Šljivak

Mostarski Velež dobio je danas još jedno pojačanje.

Nakon što je dvogodišnji ugovor sa Rođenima potpisao golman Vedran Kjosevski, vjernost mostarskom klubu potpisao je i Nemanja Anđušić.

Kako je to SportSport.ba i najavio, 23-godišnji ofanzivac je dogovorio saradnju sa Veležom, a od danas je postao član ovog kluba.

"Veoma mi je drago da sam potpisao za Velež. Imao sam drugih opcija, ali mislim da je Velež u ovom trenutku prava opcija za mene. Mislim da tu mogu da pokažem kvalitet i da pomognem klubu u ostvarivanju ambicija", rekao je Anđušić za Velež TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Anđušić je do prije nekoliko mjeseci bio član turskog Trabzonspora, a u karijeri je igrao za Leotar, Sarajevo, Travnik, Olimpik, Čelik i Mladost.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VictoriasFikret
Her-ce-govina, jedina je ona, rodila je Veleža, našeg šampiona!
11 1
mostarac
Dobro dosao u jedini klub iz Mostara !!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi