Haskić i Ovčina imaju velika očekivanja pred nastavak sezone

Žele da ispune sve ciljeve

Haskić i Ovčina imaju velika očekivanja pred nastavak sezone

E. Škorić

FK Velež je danas zvanično počeo pripreme za drugi dio sezone.

Medijima su se pored šefa struke Feđe Dudića obratili i Nermin Haskić, novajlija u timu, te Haris Ovčina.

Haskić je 10 godina proveo u inostranstvu i raduje se što će opet igrati u Premijer ligi i u dresu Veleža.

"Tek sam došao, ali radujem se prvom treningu i utakmicama. Što se mene tiče, imam motivaciju i nadam se da ću to moći prenijeti i na saigrače. Normalno da ćemo ići od utakmice do utakmice, svjestan sam šta se i od mene očekuje. Nadam se da će pripreme proći kako treba", rekao je Nermin Haskić, dodavši kako je, koliko god je mogao, pratio dešavanja u našem nogometu.

"Bilo je teško iz Japana pratiti Premijer ligu BiH. Što sam mogao, pratio sam. No, otkako sam otišao iz BiH prije 10 godina, uvijek sam pratio dešavanja kod nas. Uspio sam ispratiti u prvoj polusezoni nekoliko utakmica Veleža.

Ovčina očekuje da on i saigrači ispune sve ciljeve u 2022. godini, a podsjetio je i na predivnu godinu koju su Rođeni imali, te se osvrnuo i na svoj debitanski nastup u bh. reprezentaciji u decembru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prošla godina je bila lijepa za sve nas. Sada idu pripreme za novu polusezonu. Nadam se da ćemo ispuniti ciljeve. Dat ćemo sve od sebe. Prvi cilj je da odradimo dobro pripreme", rekao je Haris Ovčina, dodavši:

"To sa reprezentacijom protiv SAD-a je bilo posebno iskustvo i to se nikada neće zaboraviti. To je nešto zbog čega sam i počeo da igram nogomet. Ovim putem se zahvaljujem selektoru što me pozvao i naravno šefu struke Dudiću i Veležu bez kojih to ne bi bilo moguće".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
joj kad sad crveni tajfun pocne puhati ,pomesti ce sve redom,IDEMOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ;)
0 2
starmac
Samo zdravlja i želimo golova!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi