Počela je sjednica Skupštine koju navijači Veleža čekaju mjesecima

Ko će na čelo mostarskog kluba?

Počela je sjednica Skupštine koju navijači Veleža čekaju mjesecima

A. Čaušević

Poslije nekoliko odgađanja konačno je počela sjednica Skupštine FK Velež na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo mostarskog kluba. 

Izbor novog rukovodstva navijači Veleža čekaju već mjesecima, a konačno su se stekli uslovi i da popularni mostarski Crveni dobiju nove čelnike.

Sjednica je do sada odgađana nekoliko puta, posljednji put prošle sedmice kada je stigla presuda iz Sportskog suda za arbitražu prema kojoj se ukida zabrana rada Šemsudinu Hasiću u bh. fudbalu.

Odmah su počele glasine da će se Hasić vratiti na čelo kluba, pogotovo je to postalo izvjesno i nakon što je Senad Kevelj povukao kandidaturu.

Ipak, uslijedio je novi preokret pošto je Hasić koji je doveo klub na zdrave noge i vratio ga u vrh bh. fudbala odlučio da se ne vraća u rukovodstvo.

Posljednje špekulacije govore da će Kevelj na kraju biti postavljen za prvog čovjeka Veleža, međutim ostaje da se vidi kako će proteći glasanje.

Inače, u Veležu su odlučili da sjednici Skupštine mogu prisustvovati samo oni članovi kojim su upućeni pozivi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Interesantno da se na skupštini Hasić nije pojavio, rok je među prisutnim prosavljeni fudbaler Veleža, Sead Kajtaz. 

Prije početka sjednice intonirana je himna BiH, poslije čega se konstantovalo da postoji kvorum za održavanje Skupštine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjeni95
Sejo Kajtaz nijr proslavljeni fudbaler Veleza, nego proslavljeni ustasa.
3 4
velez mo
Po ovim slikama meni se cini Mrka Kapa.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije