10

Komentari (10)

rodjak
Ljucamu1 Sta nas boli qrac za taj vas mali nacionalisticki klub,nijedan igrac Veleza ne bi igro za taj vas mali klub iz Medjugorija ?
Ljacmu1
Zec, bivši Veležov igrač, je otišao, a ostali nisu jer nisu bili te kvalitete. Osim toga, Zrinski je multietnička ekipa; nije bitno zoveš li se Jozo, Mujo ili Aleksa, već koliko vrijediš.
rodjak
kakav Zec bola,prvo sto ,nije nas igrac,a nekad davno igro polusezonu za nas,on je igrac Zelje.A to da je zrinjski sastavljen od multietnickih igraca to se slazem,igraju svi istina ,ali sto je najbitnije nije to multietnicka ekipa jer se zrinjski izjasnio kroz predznak i grb ko je i sta je,dakle to je jednonacinalni klub hrvata (tako pise i tako se propagira i vodi politiku,nebitno ko igra)
nijepoznat
Samo jako Fed.... moji
Rodjeni1985
Ljacmu1
Ionako igraju za siću. Imaju tamo 2-3 interesantna igrača koji bi Zrinji dobro došli.
Zeleni_zub
Nema druge, svi su vec tako ili ce tako u aprilu
Icardi7
ALLSTAR
AmirTenk
dzemil sose > azmir husic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.