FK Velež smanjio plate fudbalerima i stručnom štabu!

Igrači prihvatili odluku

FK Velež smanjio plate fudbalerima i stručnom štabu!

FK Velež odlučio je smanjiti plate fudbalerima.

Upravni odbor mostarskog tima pred igrače je postavio prijedlog o smanjenju plata za mart za 50 posto, a prijedlog uprave kluba igrači su prihvatili.

Direktor Rođenih Džemil Šoše je za SportSport.ba potvrdio da je s igračima kao i stručnim štabom postignut dogovor.

"Najvjerovatnije da nismo prvi koji su ovo uradili, ali prvi smo koji će izaći u javnost i potvrditi dogovor s igračima i trenerima. Ponosan sam i drago mi je kako su to igrači primili u ovoj teškoj situaciji, gdje mnogi klubovi nisu u mogućnosti da isplaćuju ono što je potpisano. Na prijedlog Upravnog odbora da se odbije 50 posto od ugovora svi su prihvatili. To je za mart, kakva će situacija biti za april, vidjet ćemo. Bude li išta bolje naravno da ćemo dizati, sve zavisi od dalje situacije kako će se razvijati", rekao je Šoše.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ALLSTAR
Sramota
0 7
Ljacmu1
Ionako igraju za siću. Imaju tamo 2-3 interesantna igrača koji bi Zrinji dobro došli.
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi