Počeli radovi na Veležovom stadionu

Značajan projekat

Počeli radovi na Veležovom stadionu

Haris Zilić

Radno je u Mostaru.

Počeli su radovi na travnjaku stadiona Rođeni, tako da će FK Velež uskoro dobiti teren sa hibridnom podlogom.

Nakon tribina, reflektora, svlačionica, stadion "Rođeni" će dobiti i pomenuti hibrdini teren čime će se lagano privoditi kraju kompletna gradnja Veležovog stadiona.

Ostat će još da se uradi trbiina iza klupa čime bi stadion bio spojen sa četiri tribine i bit će jedan od najljepših fudbalskih kompleksa u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež i ove sezone očekuje nastup u Evropi, domaće utakmice će opet igrati najvjerovatnije na Grbavici, ali i to će se u budućnosti promijeniti jer će stadion Rođeni dobiti i licencu za odigravanje utakmica pod okvirom UEFA-e.

Velež bi mogao već početkom nove sezone domaće utakmice na novom travnjaku, a ovome dodajmo da će u cijelom projektu Grad Mostar učestvovati sa 550.000 KM.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitariistok
Stvarno ce biti lijep stadion kada se zavrsi...najiskrenije i od srca Boga mi vam cestitam. Mozete me mrziti i ne voljeti zbog pogresno formulasnih komentara ali meni je drago vidjeti kako se ovaj stadion pravi
21 0
FighterIXI
Raskopali za dan više nego mi za 10 dana. Svaka čast!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi