11

Komentari (11)

Chico
Informisi se "novinaru" - ovo sto se pravi je istocna tribina i soaja se sa sjevernom. Juzna jos nije ni u mudima.
jc999
Pozdravljam volju i sve urađeno na stadionu i samu borbu oko svega... Međutim znali su da će raditi tribine na taj način i zašto su onda stavili reflektore unutar...? Sad ti džepovi gube smisao zatvoreni tim ogromnim stubovima reflektora
rodjak
Uvijek moze bolje ali za nase uslove ovaj novi Velezov stadion ce biti pravi fudbalski i ko bombona . Jos moramo odraditi i ovu preostalu tribinu a i to se biti uskoro , imamo prvo jos nekih stvari da odradimo pa onda . Treba skinuti kapu svakome onome ko nesto gradi u ovo vrijeme i to sa svojim sredstvima , ja ih ne vidim puno. Dok mi gradimo treci stadion neki su samo kupili dresove i stucne i na okupiranom stadionu poceli igrati ?
Probisvjet
Ma ljepsi od G.B. Ono+a grdosija sa jenom tribinom je stvarno rugoba. Ovaj je lijep ali zar je moguce da arhitekta napravi toliko promasaja i gluposti?
ryan.giggs
Šta ćemo sa stubom za rasvjetu?
user1575889878
Gradi se istocna,a spaja se sa sjevernom tribinom.juzna je u planu al nece jos sad za sad
Darkwood
Nisam velezovac ali mi je klub max drag. Samo naprijed rođeni. Lijep grad, klub i ako Bogda i stadion. Mogu oni ukrasti stadion ali dušu nikad. ****s stadion koji je 92 dušu izgubio.
DolinaHeroja
Ja jesam veležovac, a tebi burazzzz veliko fala na poštovanju !!! Sportski pozzzzzz
Zaštita Identiteta
Top 3 Željo, Sarajevo i Velež aBd. To bi bio lijep pogled na tabelu. Bez hejta za ostale, al puno je ovaj klub propatio, a nešto sumnjam da iko od ostalih može skinuti Želju i Sarajevo sa Top 2, a njima stvarno želim da priđu što bliže vrhu tako da ??
Reddevilsh
Tako je drug ali ove sezone redoslijed ide ovim redom Sarajevo Velež Željo Mostar u srcu Velež do groba
Premier
Lijepo zašalovano
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.