Nekoliko briga u Veležu pred utakmicu godine

Rođeni igraju polufinale Kupa

Nekoliko briga u Veležu pred utakmicu godine

Admin Čaušević

Veliki jubilej u kojem slave 100. godina postojanja u Veležu žele krunisati trofejem.

Velež je već na startu zbog odličnih igara u Evropi zaostao u borbi za titulu prvaka, pa je Kup BiH bilo preostalo jedino takmičenje u kojem se mogao osvojiti pehar.

Izabranici Feđe Dudića su i dalje živi u najmasovnijem klupskom takmičenju u BiH gdje su došli do polufinala, a za rivala će imati Tuzla City.

Prva utakmica koja se iz trenutne perspektive može i nazvati utakmicom godine za Rođene igra se u srijedu. Domaćini će biti Mostarci.

Dva dana uoči susreta Feđa Dudić ima nekoliko briga oko sastavljanja ekipe pošto su neki igrači već otpali.

Povreda zgloba koju je zadobio Haris Ovčina na jednom od treninga je ozbiljnije prirode te desni bočni sigurno neće konkurisati za meč protiv Tuzla Cityja.

U srijedu neće biti ni mladog Adina Bajrića koji je možda i prestrogo isključen protiv Širokog Brijega.

Mladi štoper se nematao kao jedno od dva rješenja za igrače do 21 godine, ovako će Dudić morati tražiti drugu opciju.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Saznajemo da je pod znakom pitanja je i nastup golmana Marka Jovičića koji je ima problema s nategnućem aduktora pa će trening u utorak pokazati da li će biti spreman za polufinale Kupa ili ne.

Utakmica na stadionu Rođeni igra se u srijedu od 18 sati. Glavni sudije meča je Antoni Bandić iz Gruda, a ulaznice su već u prodaji.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Najveći je problem sudija, a sve ostalo se može nadoknaditi.
0 3
VELEZ
ok
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije