Senad Kevelj na čelu Uprave FK Velež?

Promjene u mostarskom klubu, uskoro i sjednica Skupštine kluba

Senad Kevelj na čelu Uprave FK Velež?

Haris Zilić

Novi vjetrovi čini se dolaze lagano u FK Velež Mostar. Prema informacijama koje su se pojavile Senad Kevelj bi u narednom periodu trebao biti na čelu Uprave FK Velež.

Pomenuti Senad Kevelj je bio čan Uprave kluba na čijem čelu je bio Šemsudin Hasić koji se povukao sa te funkcije.

Posljednje informacije također govore da bi sjednica kluba trebala biti održana 12. novembra, a riječ je o sjednici Skupštine kluba koja bila prolongirana 5. otkobra.

Senad Kevelj je uspješan sportski radnik, uspješno vodi Sportski savez Grada Mostara i uradio je dosta pozitinivh stvari u mostarskom sportu.

Velež na startu nove sezone domaće utakmice igra u Gabeli dok ne budu završeni radovi na stadioni Rođeni, a već u narendom kolu Velež očekuje gradski derbi protiv Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Velež se nakon 16 odigranih kola nalazi na 6. mjesti tabele sa 22 osvojena boda, a s obzirom da Rođeni od početka priprema treniraju van svog doma te da nisu nijednu utakmicu igrali na domaćem terenu, 22 osvojena boda, odnosno pet više nego u prošloj sezoni u isto vrijeme, i više je nego solidan učinak.

Ipak, navijači očekuju više, a da bi se njihova očekivanja i ostvarila, prije svega se mora srediti situacija u samom rukovodstvu kluba.

Dodajmo da se špekuliše i o još nekim imenima, a nakon Skupštine biće sve jasnije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vinkomarinovic
Kevelj je uspjesan i pun je novca, za nase prilike Abramovic, ne ulazi zbog para u Velez jer je pun kao Dzajic ulazi zato sto voli ovo 100% najbolje rijesenje samo ako prihvati
5 4
Zalik
Šta bi sa onim sto je tražio od Veleza da ne ode u evropu prije utakmice sa Mladosti da ide Zrinjski? Davno bilo...
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti