FK Velež: Zapadna tribina stadiona "Rođeni" u novom ruhu
Radovi na stadionu Rođeni nastavljaju se punom parom a zapadna tribina sad je potpuno prekrivena krovom i izgleda zaista prekrasno.

Nastavljaju se i radovi na sanitarnim prostorijama koje će biti po UEFA-inim standardima

FK Velež: Zapadna tribina stadiona "Rođeni" u novom ruhu

Ne jenjavaju radovi na stadionu FK Velež. Stadion "Rođeni" od proljeća zasjat će u novom ruhu, posebno zapadna tribina koja je već sada kompletno prekrivena krovom.

Paralelno i ubrzano se izvode dvije vrste radova, pokrivanje zapadne tribine koje je već u završnoj fazi, te izgradnja sanitarnog čvora po UEFA-inim standardima. Radove na sanitarnim prostorijama na sebe je preuzelo UG "Mostarski Rođeni" čiji članovi svakodnevno sudjeluju u radovima na stadionu.

Radove na krovu zapadne tribine izvodila je mostarska firma "Konstrukcije d.o.o." a kompletna vrijednost radova iznosila je oko 300.000 KM. Kako kažu u FK Velež, sada je na redu opremanje stadiona stolicama i sve je manje sumnje da će utakmice proljetnog dijela takmičenja u Prvoj ligi Federacije BiH navijači Veleža pratiti na stadionu u novom ruhu, koji polako ali sigurno poprima konture jednog od najljepših nogometnih borilišta u Bosni i Hercegovini.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
JOS NAPRAVITI TRIBINU DO PREDIONICE I MOZE KOMOTNO REPREZENTACIJA IGRATI NA NJEMU,HAJMO RODENI.MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
6 0
starmac
Treba napravit akciju"POZIV NAVIJACIMA ZA SJEVERNU TRIBINU"Idemo da dovrsimo ovaj projekat i nesumnjam da se nece dovrsit.Sve pohvale Predsjedniku HASICU i rukovodstvu,UG.RODENI i svim ljudima ukljucenim u ovaj projekat.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi