Nastavljaju se i radovi na sanitarnim prostorijama koje će biti po UEFA-inim standardima

FK Velež: Zapadna tribina stadiona "Rođeni" u novom ruhu

18

Komentari (18)

niko nikovic
Da li postoji mogučnost da se napravi tribina iza klupa za rezerve, to je zemlja fabrike Đuro Salaj
rodjak
postoji i pravit ce se tu nova tribina tu iza klupa sa lozama i tv studijima
Rizzle84
Bravo Velez, bravo Rođeni. Horde su uz vas. Samo jako!!!
king11
ja mislio Old Trafford
Belajsuz1989
Ovo sa Velezom je najveca pozitivna stvar sto se desava od rata pa ovamo...forza velez
starmac
Treba napravit akciju"POZIV NAVIJACIMA ZA SJEVERNU TRIBINU"Idemo da dovrsimo ovaj projekat i nesumnjam da se nece dovrsit.Sve pohvale Predsjedniku HASICU i rukovodstvu,UG.RODENI i svim ljudima ukljucenim u ovaj projekat.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.
velez mo
JOS NAPRAVITI TRIBINU DO PREDIONICE I MOZE KOMOTNO REPREZENTACIJA IGRATI NA NJEMU,HAJMO RODENI.MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA.
guti7
Prvo reflektori i pokrivanje Sjeverne tribine pa onda nova do Đ. Salaja.
velez mo
JA BI PRVO AKCIJU DA SE NAPRAVI TRIBINA,TO NAM NEBI BIO PROBLEM SKANDINAVIJA,AMERIKA,AUSTRALIJA MI OVDE TO BI SE BRZO ZAVRSILO.MALO VECU OD CENTRALNE DA PRIMA JEDNO 6000,OVO SU SVE SITNI RADOVI BRZO BI SE TO RJESILO
velez mo
KAD SMO POCELI DA I TO RJESIMO,NAPRAVITI JEDNU VELIKU AKCIJU I ZAVRSITI I TU TRIBINU,BIO BI NAJBOLJI STADION U DRZAVI.
guti7
Treba prvo i ove 3 tribine napuniti sto vise pa da se ta nova gradi od prodaje ulaznica. Treba raju animirati da sto vise dolaze.
velez mo
DRUZE JA BI JE NAPAVIO U INAT DUSMANIMA,PA KAD SE ZAVRSI UGRUBO,SVI PONJETI VALJKE I PO 2-3 KANTE CRVENE BOJE I OFARBATI JE,I NEKA STOJI.PA ONDA KAD SE MOGNE KROV I STOLICE.
guti7
nemozetako
Vama u Sarajevu pravi kanton i UEFA. A nama prave navijaci Veleza. Niste u stanju jednu tribinu napraviti za 100 godina postojanja, a mi 3 stadion. Poklopi se i suti
guti7
Samo naprijed. Napokon imamo ozbiljnu upravu. Prvi put nakon rata se ozbiljno, transparentno i temeljito radi u korist kluba. Prije je bilo par privremenih pomaka, ali sada se konstantno radi u pozitivnom smjeru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti