9

Komentari (9)

Celicni45
Dobili ste pare prosle godine od Evrope niste doveli niti jedno kvalitetno pojacanje, to ti je nas fudbal bitno je pare samo uzeti, dobit ce i ove godine finu sumu za nase uslove i opet ce biti ista prica.
Mostarac94
jest da te pare nisu legle u pola ove sezone... a doveden je Haskić.. otić će ih par ovog ljeta, malo pojačat odbranu i možda 1 napadača i lagano... bitno je da se posluje u plusu i da se Veležova škola diže, a ostalo ćemo lako
enko
Celicni ,ali je finansijski klub stabilan,tribine i stadion se grade igraci i osoblje zadovoljni.prihvati se ti cekica i zeljeza,to je za tebe .
enko
Poatovao sam navijace sarajeva ali kada sam sinoc vidio da ste digli ruku jedni na druge to je dno dna.sada ce reci isprovocirali ih zenicki specijalci.posteni i vjerni navijaci sarajeva zelim vam svako dobro i otjerajte tu bagru koja vam rusi ugled i dostojanstvo,mislim na bahate navijace a i skupo placene igrace koji vam ne uzvracaju koliko bi trebali.upravo je to razlika izmedju sarajeva i veleza.velezovi igraci uzvracaju navijacima borbom,trudom i kad neide .
Mostarac94
nije ih niko provocirao, već ih je većina okrenulo leđa igračima a ostali koji to nisu ispoštovali su dobili degenek, bar koliko sam ja vidio sa zapadne, pola tribine napalo 5-6 momaka, a što je najgore Sarajevo je super igralo drugo poluvrijeme dosta slabije al prvo su deff razvalili Veleža igrom.
Lavillenie
Pa torpedu amidja toliko uplati preko vikenda hahahahahah zato im i nije bitan kup
enko
A sta im je bitno,jedino je ostalo da cekaju Bajramski turnir u skenderiji a i tu ce izgubiti od vrbanjuse.ebes pare ako neigras srcem i ne boris se za klub.
19Blue21
Nije malo, sretno u evropskim ?. Jel vam ono sinoc vasi haveri horde spominjase familiju? Pitam za jarana iz Mostara ??
Lafac
Sretno Veležu i ostalim predstavnicima BIH u evropskim natjecanjima od srca vam želim!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti