Veležu cvjetaju ruže

Sanjati nije zabranjeno

56

Komentari (56)

Uber_i
Čuj rodjeni rodjeni pa znamo gdje ste rođeni u podvelezju gacku itd.
Chico
Ide im poraz glat iduce kolo od strane Vice Zeljkovica. Pa mogu sanjati do sutra...
MUSVDG81
Mi smo Raja iz Mostara sve nas ista ljubav spaja.. Rodjeni Rodjeni!!!
mrkva
Velež prvak. Sarajevu, Borcu i Zrinjskom džaba štela. Slijedi im sudbina Željezničara koji su štimali prethodnih godina.
LesinarBL
Halo Rođeni, igrajte se klikera s Pitarima. Titulu možete samo sanjati, kao i Pitari duplu krunu. Samo Borac BL. ??
JointUnion87
@LesinarBL Bićete šampioni al' kHurcu. Velež ima moju podršku kad Željo već ne može.
LesinarBL
@JointUnion87 vi navijate za nas i u Kupu i u Prvenstvu, hvala Vam, šta se sada vadite da bodrite Velež. Koliko god ste klub mali ipak ste nam jako dragi. ??
JointUnion87
Da vam nije Dodika ne bi vas bilo, smradovi. Eki, periferija nas naziva malim klubom :))) Do juče ste bili u 'Cvajti' a danas k'o veliki. Budi miran, lešinaru, dok vas nismo ponovo postrojili kao onda kod Trnova, hahaha.
MUSVDG81
@LesinarBL Vidimo se u petak djubre jedno.
VIP
@MUSVDG81 Može penal za naš Čmeljež? Goveda seljačka mrš!
MUSVDG81
@VIP sta si ljubomoran sto Velez odlicno igra jeli?
VIP
@MUSVDG81 Ma zaboli me ona dtvar za Čmeljež ali to što kondtantno kmeče i prstom upiru u moj klub to je za jebt im sve po spisku. Svaku utakmicu diđu tenzije pred susret s nama. I to dvije utakmice prije ne smiju dobiti kartone jer je to štela na Borac. Iskopleksirani ruralci. Eto to je
posto_patlidzan
MUSVDG81
@VIP boli onaj poraz od prosle utakmice u Mostaru ha?
VIP
@MUSVDG81 Ma jok to je davno zaboravljeno. Bila dobra opomena. Od tad sve pobjede :-) Sad čekamo revanš na livadi.
MUSVDG81
@VIP livada ili ne mi cemo vas poderati!!
VIP
@MUSVDG81 Livada kako nama tako i vama. Uslovi isti. Pobjedite ako ste bolji, a niste bolji. Agresivniji ste samo više. Na rubu regularnosti.
MUSVDG81
@VIP daj ne rise bogati
LesinarBL
@JointUnion87 vi ste naše plave dame. Jaki ste samo u bježanju. I priznajte da bi ste voljeli da mi osvojimo kup i prvenstvo prije nego li Sarajevo. Volimo Vas plave dame.
Ars412
Ko god imalo ima one fudbalske romantike u sebi volio bi da Velez bude prvak
Vedox
Sretno Velezu, da budi drugi iza Sarajeva.
Ragnar1234
Uvjek Velez prije Borca , al bojim se vidjevsi sta rade sudije , da to nema straha ni od prenosa sudit onako da ce Borac sve dobit do kraja penalima il kako bilo jer Sarajevo a i druge ekipe imaju laksi raspored zadnjih 4 5 kola. Sramota je sta sudije rade na direktnim prenosima.Imali su istu ekipu prosle god pa su prekinuli prvenstvo da Borac ne bi pao dole , nisu mogli meda . Doso Vico smjenio komisiju i Sarajvo redovno po 7 zutih dobije i penal sinoc , ono se REalu ne svira. Usput drago mi je da se Velez vratio gdje .mu je mjesto
LesinarBL
@Ragnar1234 nemojte se nervirati bez veze. Borac uzima Prvenstvo i Kup. Manje stresa bolji i zdraviji život. Samo Borac BL
Malmi_Suomi
@LesinarBL baš si LEŠINA smrdljiva prvokativna.
Navijaj za koga hoćeš libo me k. al što provociraš g*vno lešinarsko?! Dorat
MUSVDG81
@LesinarBL Bice Borac k**** Šampion!!!
Senad Redža
hahahahahahaha
AmellemA
Mogu me proganjati još sljedećih 50 godina, ali to ništa promjeniti neće. Lela, nek' je sa srećom.
celikze
samo treba stimati da Olimpik ostane a Krupu i Radnik u drugu ligu..
MUFCDOGROBA
Ja kao navijac Sarajeva, radije bih da vidim Velez sa titulom nego Borac...
Chico
Ide im poraz glatko od strane Vice Zeljkovica u iducem kolu.
Rodjeni1985
Boom
Vracaj navijace na tribine!
erminnnn
E.Car
Neka pobjeda Borac i zaslužuju biti prvaci. Sarajevo po meni ako ne pobjedi Želju nema se čemu nadati. Borac danas ide na prvo mjesto.
Ragnar1234
Gdje ba zasluzuje ima penala vise od Barcelone.Svaka cast dobili su Sarajevo nakon 7 zutih tekmu orije njih 3 nisu mogla igrat i fanimo 4 i opet sinoc nakon penala ja ga ne bi sviro Sarajevu opet 7 zutih a niko klizno nije tupavo. Usput dodje Vico i smjeni sudijsku komisiju i osim sto Borac ima najvise penala , osim sto sa istom ekipom prosle sezone meda nisu mogli pa prekinuli prvenstvo, kakva su ba ovo delegiranja sudija , Mujic sudi derbi , kolo prije izmasakriro nladost, sad sudija iz Sirokog sudi Zrinskom . Aj sto nam je kukuruz liga al sudjenje nam je katastrofa. Nema ko nije ostecen osim Borca. Nek Velz bude prvak , zasluzili su vise od Vicinih polena. Gdje ba ima da predsjednik saveza otvoreno kaje navija za Borac.
E.Car
Drug nisi me shvatio a i ja sam pravopisnu grešku napravio, rekao sam: Velež ako pobjedi Borca zaslužuje biti šampion.
E.Car
A koliko su puta mog Želju oštetili, mislim da su nam direktno 9 bodova oteli.
VIP
Evo sudija Borcu! Sudija: Mulahasanović Adis (Sarajevo) A1: Tešanović Stefan (Istočno Sarajevo) | A2: Čaušević Moamer (Sarajevo) Delegat: Đajić Dragomir (Istočna Ilidža) Čmeljež devet penaltika! Najviše u ligi. Srami se svojih laži.
E.Car
@VIP Čini mi se da si korektan navijač, nisi provokator niti nacionalista koliko sam mogao primijetiti, pa te zato pitam: kakvu poruku je Vico dao svim sudijama kada je prvi dan sjeo u fotelju i odmah smijenio sudsku komisiju???? Nećemo u detalje, grešaka je uvijek bilo, ali previše od tog dana.
VIP
@E.Car Ti misliš da to ima neke veze sa FK Borac. Suđenje je generalno loše ali kmeče ono sa najviše penala u ligi. Njihova igra se zasniva na rubu regularnosti. U kost igraju. Pogledaj.
posto_patlidzan
@VIP Svima ja jasno da se ciljano kartoniraju igrači. Tako je svakom klubu koji će uskoro igrati protiv Borca ili mu je konkurencija. A poznato je i da Velež ima tanku klupu... Nije normalno dobit 6-7 kartona svaku utakmicu. Sarajevo čini mi se 8 sinoć... Zato ne rise više i stidite se svi koji navijate za Borac kojemu ovo po kvalitetu igračkog kadra zapravo i nije potrebno. Kad shvatite da će i vaši igrači bolje i jače igrati kad znaju da je sudjenje pošteno za sve onda se možete javiti. Ovako Vranješ npr. koji je zapravo vrlo dobar igrač samo gleda kako da padne u šesnestercu... I majstorski pada, tu je medju najboljim sigurno, ali zato što zna da neće dobit žuti nego skoro sigurno penal.
Sarbit2019
Pitanje je dali ce Velez uopste i u Evropu: Borac,Zrinjski,Željeznicar,TuzlaCity + dva davljenika Sloboda i Mladost.Sve teške utakmice. Ima jos 18 bodova u igri.Bice tesko.
JointUnion87
Eto, Sarajevo će. Pa Velež sve bolje igra a Sarajevo sve lošije. Lažem li?
Sarbit2019
Ono što se zna da Željkan ide na kup Šljiva u Gračanici to je sigurica.HAHAHAHAHAH
vence
ako Sarajevo pobjedi zelhu.. u preostalim kolima ima najlaksi raspored, a Velez i Borac igraju otprilike s istim protivnicima
JointUnion87
E jesi mi ga spustio u p.m. Još se sam sebi keslaš, matere ti, jesi ti dobro u glavu? Slagah li to, 'Sarajlija'? Velež sve jači, sve ljepše igra, Sarajevo poslije pauze nije isto kao prije pauze. Ne znam ko spominje Želju.
Sarbit2019
Upravu si niko Željkana ne spominje od 2012 nebitan klub.HAHAHAHA.
az6a08
@vence Sarajvo može pobjediti samo krupu i olimpika.
LesinarBL
@JointUnion87 hvala na podršci koju pružate našem klubu. Nismo znali da imamo toliko simpatizera u Sarajevu među navijačima Želje ove sezone. Kada uzmeno kup i prvenstvo poslat cemo Vam poster našeg tima sa peharima, da i Vi imate uspomenu da ste nesto osvojili ove sezone. ??
Samo Borac BL.
JointUnion87
@LesinarBL Papak sa periferije, pročitaj malo bolje. Riječ je o Veležu i Sarajevo, ko spominje vas, korumpiranu bagru?
LesinarBL
@JointUnion87 vi ste nam najdraži ??
Sarbit2019
Vidim pratis raspored ne igra vise Sarajevo sa Krupom.Nego sa Olimpikom,Slobodom,Radnikom,Mladost do kraja.Ponove se presaberi.
MUSVDG81
@LesinarBL vidicemo sad u petak aBd ko ce slaviti.
LesinarBL
MUSVDG81
@LesinarBL hahahaha sanjaj. Ima da vas poderemo.
Deda3003992
Mostaru moj ti si meni sve, naprijed Velež!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.