Osim o situaciji na tabeli: Gore smo, vrtimo se, muljamo, vidjet ćemo...

Plavi slavili sigurnu pobjedu

Osim o situaciji na tabeli: Gore smo, vrtimo se, muljamo, vidjet ćemo...

Samir Mlaćo

Novu pobjedu Željezničar je upisao danas na Otoci.

Plavi su slavili 3:0, te ostali na samo vrhu tabele.

“Pobjeda rezultatski uvjerljiva, nije to bilo lako kao što kaže rezultat. Teren ti ne dozvoljava da radiš što si navikao raditi, te se mogu desiti stvari koje se ne dešavaju. Olimpik je ovdje izgubio skoro sve, niko ih nije razvalio“, priča Osim.

“Nismo se mogli u prvom poluvremenu naviknuti na ovaj teren, ništa se nije dešavalo. Prvi gol je olakšao stvari, onda smo lutali i pustili Olimpik u toj jedinoj situaciji, a nakon toga i dali drugi gol. Taj gol je riješio sve“.

Večeras igraju Sarajevo i Široki Brijeg. Željo je i dalje u vrhu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„“Imamo solidno bodova, gledamo sebe. Liga je čudna. Imamo solidno bodova, gubili smo bodove protiv ekipa protiv kojih se kao ne smiju gubiti bodove. Nećemo biti jedine žrtve toga. Tu smo gore, vrtimo se, muljamo, gledamo da uđemo u što bolji ritam i pokažemo pravu snagu“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Cuj muljamo... sto me to nesto ne cudi
8 12
Lavillenie
Slaba mu podrska od strane sudija kao sto je ima Sarajevo pa covjek mora da se snadje..
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi