Navijači Željezničara izgubili strpljenje, parola na Jugu će dočekati nogometaše

Da li je Osim izgubio povjerenje armije navijača tima sa Grbavice?

Navijači Željezničara izgubili strpljenje, parola na Jugu će dočekati nogometaše

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas će od 17 sati ugostiti Mladost Doboj Kakanj.

Plavi ovog proljeća u ligaškim mečevima nisu postigli pogodak, navijači su razočarani, no Amar Osim je 'preživio' na klupi tima sa Grbavice.

Evropa je svakako upitna Željezničaru, a očigledno da su i navijači okrenuli leđa Amaru Osimu.

Pokazuje to parola koja je dočekati aktere današnjeg meča na stadionu Grbavica.

"Treba se potruditi da izgubiš pet..." 5 kola bez pobjeda i gola???

Svaki vaš postupak prema klubu pravog navijača vrijeđa, došlo je vrijeme da vam Jug okrene leđa", stoji na paroli koja je okačena na južnoj tribini, a koja je očigledno upućena Osimu.

Navijači su se tako prisjetili i izjave Osima kada se vratio u FK Željezničar u januaru 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Tabela pokazuje sve. Mi smo izgubili pet utakmica zbog toga što smo slabi. Slabi smo. Ne možeš izgubiti pet utakmica, ako nisi slab. Može te sudija zeznuti jednu-dvije, možeš imati nesreću jednu dvije. Ali pričamo o bh. ligi i pričamo o Želji, klubu koji ima tradiciju, budžet, igrače koji treniraju na dobrim terenima i dobrim uslovima. Ako izgubiš pet puta, znači da si slab. Nije Zvijezda 09 izgubila pet utakmica, nije GOŠK, treba se potruditi da izgubiš pet utakmica”, rekao je tada Osim.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Da bi izgubio 5 utakmica moras da nepobjedis pet utakmica što je OK ako ne daš gol 5 utakmica znaci da nisi dao zgoditak u pet utakmica sto je OK ,a nije OK ako izgubis 5 utakmica,a slab si,ali je OK ako izgubis 5 utakmica ,a ne das gol jer je to OK.Tukne te Sloboda Tukne te Radnik Sarajevo te Tukne svakako sto je OK.Oni zabiju gol penisom sto nije OK,nije tacno da nemamo para"Pa isli smo dva puta u Izrael na Janjetinu".Nama se lopta odbila od nebo i mi smo promasili gol sto je OK.Da bi pobjedio ne smijes izgubiti.Nije OK to sto je teren na geybavici nizbrdo za 2 cm ,ali je OK zato sto je 2 cm uzbrdo.Kako prodati pomocni ako OK kazes OK za pomocni.Mislim da je OK sto sam tuzio želju ,a nije OK sto je Slavko tuzio želju.Igraci misle da je OK ja im cestitam jer nije OK......Amaw
17 10
Brazuka
Poraz ili pobjeda nije bitno, AMARE DANAS ODLAZI
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije