Da li je Osim izgubio povjerenje armije navijača tima sa Grbavice?

Navijači Željezničara izgubili strpljenje, parola na Jugu će dočekati nogometaše

23

Komentari (23)

Bordoakapitar
Vidim Bekrica jutros prodaje maramice na zeljeznickoj a onda na trening pa popodne utakmica. Sto je previse, previse stvarno. Sreca pa ga one zene iz Zmaja pocastise 10-kom u citav pa da moze momcina bar potegnuti danas...
papagaj
Sarbit2019
Evo i Amaw okacio svoju parolu na Sjeveru geybavice."Svakog pravog navijaca što 5 poraza vrijeđa Brko ce ****ti sa leđa." Brko kralj i otac familije.NAPRIJED BRKO.
unioni
Igraci se trebaju zahvaliti sto nema publike na tribinama, inace bi svasta bilo po terenu
nedoni46
Sta ce bit? Prosli put kad su imali 5 u nizu i ulijetali sa juga, prepali se svi kad se Krpic okreno prema njima, suti svega ti.
chelsea321
Trebo bi merhamet proradit.
Mahatma.Barbie
Očito je da je Amar u zavadi sa brojnim igračima, tačnije dobar dio njih ga bojkotuje. A on onakav kakav jeste sigurno ne radi na smirivanju strasti i pomirenju sa pojedincima. Slično se desilo kad je Kodro vodio Sarajevo, igrači su ga bojkotovali jer je zaveo red-nije bilo zezancije, izlazaka i opijanja kod njega. I onda čim je otišao Puzigaca i ostali su govorili:e sad ćemo se boriti. Dakle lakše je Želji zamijeniti trenera nego pola ekipe.
Mahatma.Barbie
Da se nadovežem na svoj komentar. LEVATI mi prijavljuju ovaj komentar. Istina boli...
Sarbit2019
Da bi izgubio 5 utakmica moras da nepobjedis pet utakmica što je OK ako ne daš gol 5 utakmica znaci da nisi dao zgoditak u pet utakmica sto je OK ,a nije OK ako izgubis 5 utakmica,a slab si,ali je OK ako izgubis 5 utakmica ,a ne das gol jer je to OK.Tukne te Sloboda Tukne te Radnik Sarajevo te Tukne svakako sto je OK.Oni zabiju gol penisom sto nije OK,nije tacno da nemamo para"Pa isli smo dva puta u Izrael na Janjetinu".Nama se lopta odbila od nebo i mi smo promasili gol sto je OK.Da bi pobjedio ne smijes izgubiti.Nije OK to sto je teren na geybavici nizbrdo za 2 cm ,ali je OK zato sto je 2 cm uzbrdo.Kako prodati pomocni ako OK kazes OK za pomocni.Mislim da je OK sto sam tuzio želju ,a nije OK sto je Slavko tuzio želju.Igraci misle da je OK ja im cestitam jer nije OK......Amaw
BlueBoys
Nije ok sto te Tajo nije izdrko u ******.
Sarbit2019
Izdrka vas Mladost na geybavice 1:3 hajde neka je željkan zabio gol to je bitno.Valjda ce sudija poslje crvenog za Mladost svirnuti jedan penalcic za željkana.
Asam85
Jeziv si brate, strah me za tebe. Idi vani malo prošetaj, prijateljski savjet.
Sarbit2019
Sutra ti u setnju lagano ljepo ti je vrijeme.Ponesi štrik i prva Bukva ti se zamakni.Dosta je vise da trpis bruku zbog željkana.Samo neka Bukva bude čvrsta.
Taceoni
Željeznocar prima gol 1.02 Željeznicar daje gol 6.35 ????
Taceoni
Mocart nudi najbolje kvote: Željeznicar prima gol 1.02 Željeznicar daje gol 6.35 ???????
Brazuka
Poraz ili pobjeda nije bitno, AMARE DANAS ODLAZI
simin_han
Trudili se ili NE , sramota kako trener uzima platu za nerad !
Twista
Dok je bio Misimovic, nije bilo pobjeda, ali ke bilo para, sada nije stvar kvaliteta, vec stvar para, od ponedeljka do cetvrtka se prica o parama a u petak analiza pred utakmicu. Ima Stilic da jede, ima i Miletic, a da li imaju djeca, ima li Stevanovic koji svaku utakmicu daje sve od sebe...
starigrad
Sramota ako je stvarno to tačno da pojedini igrači želje nemaju sredstava za život. Trebali bi se uključiti svi što im je Željo u srcu da pomognu svoje igraće. Čujem da pojedini igrači ne mogu platiti kiriju a imaju porodice. Navijam za Sarajevo al je strašno šta se dešava igračima želje. Tek toliko.
user1582376900
Svaka cast za komentar.. Cista istina.
kurjak
@starigrad To su preživljavali i fudbaleri Slobode, nema za kiriju, nema plate, nema premija, pa kako ćeš očekivati od njega da se bori na terenu.Ipak mislim da će Željo danas da uzme bodove što im svim srcem želim.
Chico
Cuj nije bilo pobjeda kod Misimovica hahahaj od 2013. niste bili blizi tituli nego sa Misimovicem
Twista
I ja sam navijac Sarajeva, ali druzim se sa par igraca Zelje. Boga mi je istina. Zao mi je sto je tako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.