FK Željezničar ozvaničio još jedan posao: Potpisao Azur Mahmić

Aktivan dan na Grbavici

FK Željezničar ozvaničio još jedan posao: Potpisao Azur Mahmić

Haris Zilić

Veoma aktivan dan je u FK Željezničar što se tiče igračkog kadra, a Plavi su ozvaničili još jedan potpis u kratkom vremenskom periodu.

Ugovor sa timom sa Grbavice potpisao je mladi Azur Mahmić koji je prošlu sezonu u Željezničaru bio na posudbi.

Svojim igrama u Željezničar u prošloj polusezoni očigledno je zadovoljio čelnike kluba koji su odlučil ida potšu ugovo s ovim fudbalerom.

FK Željezničar je posao ozvaničio na svojim klupskim stranicama.

Nakon što je proteklih pet mjeseci igrao na posudbi u našem timu, Azur Mahmić (21) od danas je zvanično fudbaler Željezničara, a potpisao je dvogodišnji ugovor uz opciju automatskog produženja na još godinu dana.

Azur Mahmić rođen je 6. maj 2003. godine u Zenici. Prošao je omladinske selekcije Proelike, a seniorski fudbal je igrao za Mladost DK, Muru, Igman i Velež.

Oglasi

Protekli prvi dio sezone igrao je u Veležu, a u proljetnom dijelu proveo je na posudbi u našoj ekipi. Mahmić igra na poziciji stopera, a sljedeće sezone će biti zaštićena godina", stoji u objavi FK Željezničar.

Azur Mahmić novi fudbaler Željezničara 🔵⚪ Nakon što je proteklih pet mjeseci igrao na posudbi u našem timu, Azur Mahmić...

Posted by FK Željezničar on Tuesday, June 25, 2024

Plavi će dana simati i prozivku čime i zvanično počinju pripreme za novu sezonu.

Održana je i pres konferencija na kojoj su predstavljeni novi sportski direktor Elvir Rahimić i novi šef stručnog štaba Denis Ćorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja kao trener bih volio da imam takve veličine u klubu kao što su Štila i Coca. Što se tiče priprema, prozivkom ulazimo u sezonu. U hodu spremamo igrački kadar, nećemo puno žuriti. Polako pravimo ekipu i nadam se da će biti ok", istakao je Ćorić i između ostalog dodao:

"Poznajem cijelu ligu vrlo dobro i igrači koji nam danas dolaze mogu biti pojačanja. Razgovaramo sa dosta igrača. Ja kao trener želim kvalitet u skladu sa našim mogućnostima. Sa ljudima u klubu sam u kontaktu 24 sata. Trebat će nam malo vremena. Ja znam šta je Željezničar i koliko znači ljudima."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AK16
Kakvi su ovo amateri, nema trenera a oni dovode i dzaba puštaju igrače. Sačekajte debili trenera pa neka on odluči ko mu treba a ko ne treba. Velež krupnim koracima ide u nazad
1 0
Tutumaca
Polako pada kurcu za usi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi