Bože Vukoja u Željezničaru!
FOTO: Adem Ćatić (fkz.ba)

Potpisao ugovor

Bože Vukoja u Željezničaru!

Adnan Beganović

Za Željezničar će u narednoj sezoni nastupati Bože Vukoja. On dolazi iz Zvijezde 09, a njegov transfer je potvrdio klub.

Sada već bivši fufbaler Zvijezde 09, Bože Vukoja, od danas je i službeno novi igrač FK Željezničar.

SportSport.ba je prije nekoliko dana najvio Vukojin dolazak na Grbavicu, a danas su iz Žreljezničara potvrdili da su sa ovim veznjakom potpisali jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja saradnje za još jednu godinu.

Vukoja je u protekloj sezoni nastupao za Zvijezdu 09. U prvenstvu je odigrao 25 utakmica uz učinak od jednog pogotka i četiri asistencije.

Prije Zvijezde 09 Vukoja je branio boje Širokog Brijega za koji je odigrao 123 meča. Postigao je 16 pogodaka kojima je dodao i devet asistencija.

U dosadašnjoj karijeri osim za Široki Brijeg i Zvijezdu 0 nastupao je za GOŠK iz Gabele.

Oglasi

FK Željezničar danas predstavlja Ivana Đorića

Osim Vukoje, danas će službeno novi fudbaler Željezničara postati i Ivan Đorić.

On je uspješno prošao liječničke preglede, a u redove Željezničara dolazi iz Igmana iz Konjica. Za ekipu iz Konjica je Đorić u prošloj sezoni odigrao 30 prvenstvenih utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri je još nastupao za Slogu iz Doboja, Radnik iz Bijeljine, zatim Voždovac, Napredak iz Kruševca, Ventspils...

Dodajmo i da će Plavi danas započeti sa pripremama za narednu sezonu, a da će nakon nekoliko uvodnih dana u Sarajevu, pripreme nastaviti na Zlatiboru.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CRVENIDJAVOLI1922
Realno prije će Velež uzet titulu nego vi.
4 3
Frane
Škutorizacija željkana
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi