FK Željezničar bez Alispahića, Pavić pod znakom pitanja, Štilić igra u Ugljeviku?

Gripa stvara probleme timu s Grbavice

FK Željezničar bez Alispahića, Pavić pod znakom pitanja, Štilić igra u Ugljeviku?

M. Šljivak

FK Željezničar našao se u malim problemima pred gostovanje ekipi Zvijezde 09 u 21. kolu Premijer lige BiH.


Sarajevski tim će u Ugljeviku biti lišen usluga iskusnog veznjaka Mehmeda Alispahića, koji će zbog gripe propustiti i drugo gostovanje Plavih u nastavku sezone.

On je zbog gripe propustio utakmicu u Bijeljini prethodnog vikenda, a iako se osjeća bolje, on neće konkurisati za meč u Ugljeviku nakon što je propustio nekoliko treninga.

Pod znakom pitanja je nastup i lijevog beka Antonija Pavića. Ovaj fudbaler nije jučer trenirao zbog visoke temperature i njegov nastup u ovom meču je pod velikim znakom pitanja.

Ipak, u Ugljeviku bi se na terenu mogao naći Semir Štilić. Prva zvijezda Željezničara imao je grlobolju i pojavila se sumnja da je dobio gripu i da neće moći nastupiti. Jučer je propustio jutarnji trening, dok je popodne ipak trenirao i trebao bi biti spreman za meč protiv Zvijezde 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobra vijest za navijače tima s Grbavice je svakako povratak Mladena Veselinovića. On je zbog kartona propustio meč u Bijeljini, ali sada će Amar Osim moći da računa na njegove usluge.

Meč Zvijezda 09 - Željezničar igra se u subotu od 14:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci
Korona zaobisla fk sarajevo kaze njih Željo vec dovoljno ubija
7 4
Fcs
Želju napala Korona.
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi