Želji blokirani računi, prvi čovjek kluba bez komentara

Novi problem na Grbavici

Želji blokirani računi, prvi čovjek kluba bez komentara

E. Čaušević

Centralna banka Bosne i Hercegovine objavila je da su početkom ovog mjeseca blokirani računi FK Željezničar.

Iz Centralne banke BiH su objavili da je blokirano ukupno 13 računa kluba u šest banaka kluba sa Grbavice i očekuje se da iz Željezničara uskoro objasne o čemu se radi.

Povodom tih informacija kontaktirali smo prvog čovjeka ovog kluba Nazifa Hasanbegovića, ali on nije imao komentar na ovu temu.

Poznato je da se Željezničar nalazi u finansijskoj krizi već neko vrijeme, a navijači tima s Grbavice se ipak nadaju nekakvom izlazu iz ove agonije, ali i žele transparentiji rad uposlenika kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno je da u Željezničaru rade na tome da riješe problem koji se pojavio, te se očekuje da se sarajevski klub oglasi povodom blokiranih računa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zizu82
Možemo se mi šprdati i zahebavati,ali ne treba se radovati tuđoj nesreći.I mom Sarajevu se dešavalo slično u bliskoj prošlosti i može se opet desiti jer se ovdje kod nas stvari mijenjaju u sekundi.Želim konama da se što prije oporave jer mi jedni drugima trebamo,htjeli to priznati ili ne.... A ovako će nam biti sve dok grobari našeg fudbala sjede po najbitnijim foteljama....
17 4
SonPen1946
Kako ide ona pjesma ? E moj Hase, kone nam se gaseeeee??? HAHAHHAHAHAHA
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije