Akrapović započeo provođenje obećanog: Termin današnjeg treninga sve govori
Plavi su rano jutros upalili motore, mnogi građani su 'bacili' pogled kada su prolazili pored stadiona

Plavi ponovo izgubili na gostovanju, ovaj put od fenjeraša

Akrapović započeo provođenje obećanog: Termin današnjeg treninga sve govori

S. Mlaćo

FK Željezničar je jučer upisao 11. poraz na gostovanjima ove sezone u Wwin ligi naše zemlje. Plavi su poveli protiv Zvijezde 09, no preokretom domaći dolaze do tri boda i ostaju u igri u borbi za opstanak.

Željezničar je ponovo razočarao svoje navijače, iako su oni vjerovali da će ekipa nakon visoke pobjede u vječitom derbiju protiv FK Sarajevo (3:0), konačno proigrati i na gostovanjima.

To se nije desilo, pa je i šef struke Bruno Akrapović bio itekako razočaran. Nije Akrapović birao riječi, te je najavio nove mjere u svlačionici.

Očigledno smatra da pojedini nogometaši nisu na nivou, te da dodao da se radi o 'gospodi koja bira utakmice'.

Akrapović je već sinoć napravio zanimljiv potez. Naime, nogometašima je javljeno da će jutarnji trening početi u 07:00. S obzirom da prema svima pravila moraju biti na stadionu 30 ili 45 minuta prije početka treninga, jasno je da su Plavi već iza 06:00 morali doći na stadion.

Oglasi

Trener koji je ove zime stigao na Grbavicu tako je napravio zanimljiv potez, pa će biti zanimljivo koliko će to početi. Da li će se ekipa tako 'probuditi' ili će Akrapović 'izgubiti' svlačionicu, što najviše može biti pogubno po njega, ostaje da se vidi.

Akrapović je do sada sa FK Željezničar upisao dva poraza, te po jednu pobjedu i remi. Na gostovanjima je poražen od Širokog Brijega i Zvijezde 09, dok je na Grbavici njegov tim nadigrao FK Sarajevo (3:0), a remizirao je u prvom kolu nastavka sa HŠK Zrinjski (0:0).

Plavi su pokazali jedno lice na svom stadionu, a potpuno drugo na gostovanjima, pa su zato u borbi za opstanak. Nije poznato ni ko će biti rival Plavima u 23. kolu Wwin, s obzirom da danas snage trebaju da odmjere Velež i Tuzla City, te će biti kompletirano 22. kolo.

Ko bira utakmice?

"Vodili smo, postigli pogodak, onda iz amaterskih reakcija primimo dva gola i onda nemamo šta tražiti", rekao je jučer poslije utakmice Akrapović i nastavio:

"Imamo problema sa gospodom koja bira utakmica. Biraju kad hoće da podignu ručnu, imat ćemo mjere koje se neće svidjeti većini. Nije da napadam ekipu, ali ponavljam, donijet ćemo mjere u svlačionici koje se neće svidjeti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bio je vidno ljut igrom svojih izabranika pa je i poderao majicu kluba. Niko mu to naravno neće zamjeriti.

"Žao mi što sam poderao majicu kluba, izvinjavm se, ali nekada emocije odu van kontrole. Kada vidimo na kojem smo nivou igrali protiv Sarajeva, na kojem danas."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mujci
Tako je Bruno.U 6 na nogice i deri 3 puta dnevno i jos ih udri po novčaniku,tu nsjvise boli.Uvodi im karantin 5 dana prije gostovanja.
3 1
rossoneri83sa
Tako je Bruno, ne treba im dati da spavaju uopšte
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi