Manijaci postrojili igrače Željezničara: "Mi uvijek pokidamo navijanje, to od vas želimo na terenu"

Nakon poraza u Ugljeviku

Manijaci postrojili igrače Željezničara: "Mi uvijek pokidamo navijanje, to od vas želimo na terenu"

M. Šljivak

Novi gostujući poraz FK Željezničar pretrpio je u Ugljeviku gdje je od Plavih bolja bila Zvijezda 09 s 2:1. Nakon meča navijači sarajevskog tima pružili su podršku svojim igračima koji će se do kraja sezone boriti za opstanak.

Željezničar fenomenalnu igru iz sarajevskog derbija nije prenio na gostovanju u Ugljeviku, gdje su Plavi izgubili od posljednjeplasirane ekipe Wwin lige Zvijezde 09.

Domaći tim je preokretom slavio s 2:1, a nakon utakmice navijači gostiju iz Sarajeva pružili su podršku svom timu.

S tribina je stigla jasna poruka: "Glavu gore, trznite se, morate pokidati naredne utakmice jer ste pokazali da možete, svaka utakmica je derbi"...

"Želimo da pokidate svaku utakmicu kao što svaki put mi pokidamo navijanje. Imate našu podršku i dalje", poručili su navijači i zatim je krenulo žestoko navijanje: "Volim te Željo".

Oglasi

Svjesni su svi kako Željezničar ima ozbiljan problem na gostujućim terenima. Porazi se redaju jedan za drugim, pa ni Bruno Akrapović više ne zna šta da radi.

Darko Milisavljević: "Volio bih da svaki klub ima ovakve navijače"

Trener FK Zvijezda 09 Darko Milisavljević lično je pozdravio navijače FK Željezničar nakon utakmice.

Milisavljević je očaran navijanjem Manijaka s tribina i poželio je svima da imaju ovakve navijače.

"Ja Želji želim sve najbolje, to je veličina od kluba. Posebno pozdrav navijačima Želje, volio bih da svaki klub ima navijače kao Željo", rekao je Milisavljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je doživio 11. uzastopni poraz na gostujućim terenima ove sezone, a trener Bruno Akrapović je za igrače najavljuje određene kaznene mjere.

Kakve će to mjere biti znat ćemo u narednim danima, a ono što je vidljivo nakon utakmice u Ugljeviku je to da je Akrapović veoma ljut na svoje igrače.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Da su manijaci oni stari odavno bi oni bolje igrali,a ne ovi placenici koji ne smiju od Zule i glavne ekipe pisnut .Sramota!
3 0
Vasili1Hz
I ovi manijaci trenutno su plaćenici, realno je željkan trenutno najlošija ekipa u ligi
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi