Manijaci u utorak spremaju novi spektakl
FOTO: Damir Hajdarbašić/ Adem Ćatić, www.fkz.ba

Pred put ekipe u Baku

Manijaci u utorak spremaju novi spektakl

S. Mlaćo

Nakon što su proteklog četvrtka napravili pravi spektakl, navijači Željezničara žele nastaviti u istom ritmu.

Naime, neće moći da bodre svoje ljubimce na neutralnom terenu protiv Dinama iz Minska u Bakuu narednog četvrtka u revanš meču, ali će iste iz svog grada ispratiti na fantastičan način.

Pozvali su sve navijače koji su bili proteklog četvrtka na Grbavici da dođu u utorak na sarajevski aerodrom, ali i ne koji nisu uspjeli doći do ulaznice, te da isprate nogometaše i stručni štab pred let za Azerbejdžan.

"Željo nam je u četvrtak priredio noć za pamćenje. Gol u posljednim minutama nije nešto na šta nismo navikli, ali ovaj definitivno nosi poseban značaj upravo zbog toga što nam otvara put za prolaz u naredno pretkolo. Plave u četvrtak očekuje teška utakmica u dalekom Azerbejdžanu. Utakmica koja će se igrati bez publike, pa smo s toga i mi spriječeni da se pojavimo tamo, što bi sigurno bio jedan od najznačajnijih faktora koji bi utjecao na tok utakmice.

Kroz godine, kao navijači stvorili smo osjećaj da prepoznamo momenat kada trebamo povući neke poteze i ne dozvoljavamo da stvari idu svojim tokom, a da ne uradimo sve što je do nas da dođemo do željenog cilja. S toga, kako bi igračima još jednom pokazali ko stoji iza njih i kako bi im ta spoznaja dala dodatni motiv i volju da se u Sarajevo vrate s pobjedom, grupa je odlučila ispratiti momke u utorak na aerodromu.
Ovo nije poziv samo ljudima koji stoje u kopu, ovo je poziv svim navijačima koji su bili u četvrtak na Grbavici, svima onima koji nisu stigli kupiti svoju kartu na vrijeme i svim Željinim navijačima iz kojeg god mjesta dolazili! Ovo se ne propušta!

Oglasi

Ako ne može na stadionu, može na aerodromu!

O vremenu i tačnom mjestu okupljanja bit će naknadna obavijest na našim stranicama.

SVI NA SARAJEVSKI AERODROM!", stoji u objavi poopularnih Manijaka.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prvi meč Željezničara i Dinama završen je 2:2, iako su gosti do pred sami kraj imali sigurno prednost 2:0.

Sa dva gola Dženan Haračić donio je remi Plavima i ostavio nadu za prolaz dalje. Revanš meč se igra u četvrtak sa početkom u 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Tri puta za klowna...ura ura ura!
2 2
Malac
Hahahahahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi