11

Komentari (11)

Zenicanin
ovaj momak je krilo. Kod nas igrao beka silom prilika
south
Dobar igrac, uz Jamaka najbolji igrac Čelika. Mislim da ce stevanovica izaciti ovaj mali mlad, perspektivan .Gledao ga par utakmica protiv jačih ekipa i bio najbolji na terenu u redovima Čelika
Plavi_Strumf
Smijesno ocemo titulu, a kupujemo igrače uz dužno poštovanje od klubova koji jedva krpe kraj s krajem i jos taj igrača ne zadovoljava njihovu ekipu, al eto vidjet cemo, Čeliku sretno da se vrati u najboljem mogućem izdanju, a takodjer i ostalim klubovima Bh lige, nek jedan ode u Europu, ostali ce dobiti na samopouzdanju, ko sto je u Hrvatskoj npr Dinamo, Hajduk, a danas imate Rijeku, Osijek i ostale koji su dobili na mudima, nadam se Europi, sto se mene tice i pitari nek idu sretno im, navijao bih za njih jer Europa znači svima u nasoj državi!
mosaljozemosaplavo
Ovo je dokaz koliko su taldzije unistili celik, sada samo nastavljaju ovi iz Turske
RZ88
Na stranu sad Celik i Blazevic i to da plate nisu ni dobijali zato momci idu iz kluba ali ovako covjek kad gleda kako nam je liga u klincu. To se samo vrte igraci u ligi, sele od kluba do kluba. Najskuplji igrac jedva milion eura. Luxemburg ima jacu ekipu od bilo koje nase. Dok savez ubija pare za licne interese liga sve slabija i samo propada. Mater je_li svoju jedino jos mi u Europi igramo po oranicama a prva lafo liga.
nijepoznat
hoce u Zelju gdje isto plate nema mjesecima
Icardi9
Pa sto se ne prikljuci odmah, ako je tako kao sto vi tvrdite. Jamak i Miletic su presli, Dedic u Mladost, sta on ceka??
Chwilla
Pa zato sto mora prvo dobiti papire da je slobodan. Dobice ih tek pocetkom sedmice.
Icardi9
Svi ovi sto su tuzili klub imaju vec slobodne papire. Al nejse sretno mu kod vas.
Samoiskreno
Prije nego sto je dosao u Čelik samo je mati znala za njega a u Splitu mogao igrati iza kuce na male..sad kao nesto hah pa klanjaj se Čeliku sto si jos profesionalni nogometaš.
nijepoznat
Samo jako plavi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.