16

Komentari (16)

Skender
Ove godine nije vas Bog nagradio vec korumpirani Fudbalski savez i sudije koji su vam donijeli najmanje 10 bodova. Za razliku od Sarajeva kojemu je zakinuto najmanje 10 bodova (iskljucenja, zuti i crveni kartoni te penali za protivnike itd). Sarajevo ce Santosu ispuniti i 6-ti uslov: da napusti Zeljeznicar.
bazaorao
Čuj sudije vas nisu pogurale. A Tuzla? Kako samo lažete korona klub
Tito1
poštenije je reći da su imali sreću, pa su neki klubovi igrali na zamjenskim stadionima, pa su uspjeli izboriti europu. Mislim da bi im prije bila borba za opstanak da je bilo drugačije.
Hadzija123
Kakv si ti debil
Made1985
Podrska upravi, svaka cast i samo skupa naprijed !!! Zeljeznicar iznad svega!
rabodimis
U prvom dijelu teksta se slomise radeci u drugom dijelu kazu da ipak nista ne rade, tek planiraju da nesto rade.. sda kartel im poklonio stadion, drzava renovirala, sad im grade novu tribinu, 2% budjeta Opstine, stalne donacije od grada, kantona, federacije, drzave.. Sta rec nego bravo, uspjeli ste u zivotu !! Jbo to sto se ni vi ne sjecate nekog vaseg djeteta kojeg ste izgurali do fudbalera za neki ozbiljniji transfer, jbo to sto deset godina niste vidjeli neki trofej.. Lopovi su vazda bili na cijeni u ovoj drzavi, njima sve na ruku ide.. Dok one sto nesto rade redovno ignorisu i ubijaju u pojam. Koliko je djece proslo kroz Akademije FK Sarajeva iz kompletne drzave, kakve rezultate su pravila ta djeca, pa klub, i niko nista neda, jos podapinju namjerno gdje stignu.. Juniori dupla kruna, zene dupla kruna a niko se od tih silnih gradskih su*aka nije udostojio ni cestitke uputit a ne nedao Bog neke nagrade/priznanja dodijelit za dobru promociju grada Sarajeva.. Sramotno je da zeljo glumi nekakvu zrtvu, jadnika koji nema za kifle i predstavljate se kao neki veliki klub u isto vrijeme. PS Srdjanu Mandicu i vijecnicima Opstine Centar se specijalno nase*em u usta u znak zahvalnosti za svu podrsku koju su uskratili FK Sarajevu, malo je rec da imaju macehinski odnos prema klubu, oni su vise na granici dusmana kluba jer gledaju kako ce uzet od kluba a ne dat nesto il obezbijedit neke bolje uslove.
user1676415931
Pogledaj samo reprezentaciju glupane jedan koju godinama drze Zeljina djeca i pametnom dosta,najveci igrac kojeg je torpedo poklonio reprezentaciji je cimirot a ni on nije iz vass akademije
rabodimis
@user1676415931 HAHAHAHAHAHAHAHA Koja bolan zeljina djeca ?? Ako mislis na Dzeku iskljucivo smo zahvalni J. Pliseku sto ga imamo, da se vas pitalo on bi danas pekar bio u Sarajevu a ne fudbaler.. Nekad kloc a danas vam ponos ? Klasicni mitomanski smradovi.. Po trenutnom spisku reprezentacije mizeran je uticaj i Sarajeva i zelje, nista bolji nismo od ostalih BH klubova sa tim da su mladje kategorije pune nase djece, zene takodje. Procitaj stare spiskove prije nego sto nesto napises smradu jadni, lazljivi.. Nije meni krivo sto ti siris te mitomanske price i valjas gluposti da opravdas sve bacene budjetske pare lopovima i profesionalnim prosjacima sa Grbavice. Meni je krivo sto si ti uvjeren da ti neko vjeruje..
gogs
Hvala upravi za sve. Idemo zajedno dalje.
ciganija poprilična
Bit ce gusto bit ce 0:2
Konkretno, koliko novca si ti donio u klub??? Zadatak svakog predsjednika je da upumpava novac u klub a ne da rasporedjuje budzetski novac i novac iz navijackih dzepova i onda prikazuje kako klub uspjesno zavrsava obaveze.
user1659354598
Ti si bio na Jugu za derbi?Sta hoces da kazes,veliki navijac?Nikada te nisam vidjao na utakmicama,nikada na gostovanjima,znaci pusti tu patetiku ti na Jugu,ovo za Edisa je ok i svaka cast to treba uraditi jer je Edis institucija za sve vas tamo koji ste trenutno u klubu
RollingBlunt
Sjedio pored mene sa salom Zelje, mozda ti nisi bio tu pa ne znas gdje je ko bio
user1659354598
Kad sad kad je predsjednik?Gdje je bio citav zivot,jesi li ti isao na gostovanja,jesi li ga vidio ikada
samkoza
Haj suti on bio ti nisi
user1659354598
**** te on,sta je on konkretno uradio,jeli on upumpao pare u klub,jeli on jednog sponzora doveo,sve su drugi radili jer on ne zna,i sad on bio na Jugu i prodaje se naivnim navijacima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.