Bekrić i Zec sa vrijednim 'papirom'

Žele se okušati u trenerskim vodama

Bekrić i Zec sa vrijednim 'papirom'

S. Mlaćo

Iskusni dvojac iz FK Željezničar Samir Bekrić i Ermin Zec zajedno se školovao u proteklom periodu, a sada su i zvanično postali vlasnici UEFA 'B' trenerske licence.

Bekrić i Zec su odlučili da u Centru za edukaciju trenera započnu svoje školovanje, što će im sigurno dobro doći u budućnosti, ukoliko se naravno odluče za trenersku karijeru.

Na društvenim mrežama odlučili su se 'pohvaliti' vrijednom diplomom, a Bekrić se nedavno u razgovoru za SportSport.ba dotakao i ove teme.

“Nisam se odlučio šta ću raditi poslije karijere, ali ću biti u nogometu. Imam vremena, školujem se i završio sam B trenersku licencu. Zaista sve pohvale za prof. Talovića, Dogana, Alića i Jeleškovića. Oduševljen sam kako oni rade i imam još veću volju želju za napredovanjem. Drago mi je što postoji jedan takav centar u BiH da mladi ljudi, bivši igrači i ko želi da se edukuje i napreduje, te da naša djeca imaju sve uslove i dobre trenere za napredovanje", kazao je Bekrić.

Samir Bekrić je rođen u Tuzli 20.10. 1984., a na Grbavici će prema svemu sudeći završiti igračku karijeru.

Na drugoj strani, Ermin Zec je rođen u Bugojnu 18.02. 1988.godine, a u Željezničar je stigao iz Turske, tačnije Gaziantepa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

slika

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti