FK Željezničar saznao rivala ukoliko prođe Neftchi: Da li će Plavi put Turske?

Novi bi to bio spektakl na Grbavici

FK Željezničar saznao rivala ukoliko prođe Neftchi: Da li će Plavi put Turske?

Samir Mlaćo

FK Željezničar će u četvrtak u drugom pretkolu Konferencijske lige ugostiti Netfchi iz Azerbejdžana, a danas su Plavi saznali potencijalnog protivnika u narednom krugu, to jest u trećem pretkolu.

To je pobjednik dvomeča Bešiktaš - Tirana.

Prve meč bi se igrao u Turskoj ili Albaniji, 10.augusta, a revanš sedam dana kasnije.

Podsjetimo, FK Željezničar je u prvom pretkolu bio bolji od Dinama iz Minska, a sada će tražiti novi uspjeh.

Sinoć su sa Grbavice potvrdili da su dvije tribine već rasprodane i sigurno da goste očekuje paklena atmosfera

"Nakon prvog dana prodato je 60% kapaciteta naše Grbavice. Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu.

Oglasi

FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu.

Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba", objavili su sinoć iz kluba sa Grbavice.

Sa jednom članskom kartom kluba moguće je kupiti samo dvije ulaznice, a zanimljivo da su redovi i jutros ispred stadiona.

Naša kamera zabilježila je redove ispred Grbavice, što jasno govori kakva je euforija među zaljubljenicima u Plave.

Podsjetimo, FK Željezničar je u prvom pretkolu Konferencijske lige bio bolji od Dinama iz Minska sa ukupnih 4:3.

U prvom meču na Grbavici bilo je 2:2, da bi Željezničar u revanšu na neutralnom terenu slavio 2:1.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Prvi meč na Grbavici pratilo je 13.050 gledalaca, uz vatrenu atmosferu.

Tako će sigurno biti i u četvrtak od 21:00 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Dinamo bio na nivou stupacanice. Sumnjam da ce proci ali smecari turski nisu dobro dosli u grad Sarajevo. SVAKI TURCIN ZNA SVAKA BULA ZNA DA JE OBILIC SPRSKI SIN ZAKLAO MURATA
1 8
Spreco
Ništa ni od Želje
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti