Željezničar ponovo mora na teren,  gdje će igrati Široki Brijeg i Tuzla City?

Dva zaostala susreta 29. kola

Željezničar ponovo mora na teren, gdje će igrati Široki Brijeg i Tuzla City?

S. Mlaćo
Dva zaostala meča 29. kola Premijer lige naše zemlje biće odigrana sutra od 18 sati.

Dva zaostala meča 29. kola Premijer lige naše zemlje biće odigrana sutra od 18 sati.

Željezničar će nakon jučerašnjeg remija protiv Radnika (1:1), novi meč igrati sutra, što do sada nije zabilježeno u historiji Premijer lige.

U susretu bez rezultatskog značaja Plavi će ugostiti banjalučki Borac, koji je obezbijedio plasman u Evropu.

Na centru će se naći Mateo Musa iz Čitluka, dok su pomoćnici Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Davor Beljo iz Mostara. Četvrti sudija je Ermin Sivac iz Zenice.

Široki Brijeg će ugostiti Tuzlu City, ali nije poznato gdje će biti odigran ovaj meč.

Širokobriježanima je jučer suspendovana Pecara zbog incidenata u duelu FK Sarajevo, te su ih zadesili neočekivani problemi, a danas će konačnu odluku donijeti Disciplinska komisija NS BiH. Sa Pecare će imati pravo na žalbu, pa svakako je očekivati da se slučaj oduži, te da možda tek posljednji meč ove sezone igraju bez publike ili na nekom drugom stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na ovom meču dijelit će Josip Martinović iz Čapljine, a njegovi pomoćnici su Tarik Mulasmajić iz Tešnja te Sreten Udovičić iz Prijedora. Četvrti sudija je Danijel Bojo iz Kiseljaka.

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi